Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 102: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 11/2 – Ο Μουρούνας έχει στριμώξει τον Βρανά

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 102: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 11/2 – Ο Μουρούνας έχει στριμώξει τον Βρανά
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 102: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (11/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 102: Ο Μουρούνας έχει στριμώξει πολύ τον Βρανά, που αντιδράει, την ώρα που η Μόνικα ζει υπό την απειλή του εξευτελιστικού βίντεο από το παρελθόν της και πρέπει να βρει τα λεφτά να πληρώσει, ώστε να το καταστρέψουν. Ποιος είναι, όμως, πίσω από αυτόν τον εκβιασμό; Την ίδια στιγμή, ο Μάνος φεύγει από το σπίτι της Μόνικας, με τη Σμαράγδα να προσπαθεί να τον σταματήσει, ενώ ο Αλέξης δεν τα πάει καθόλου καλά με τη Μελίνα, που προσπαθεί να τον πείσει για την αγορά της έκτασης – φιλέτο.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Δάφνη προχωρά στην πραγματοποίηση του ονείρου της με τον χώρο που θα βοηθάει τους συνανθρώπους της με προβλήματα, ενώ η Βενετία βάζει φιτιλιές στον Σωτήρη για ένα πελάτη που φλερτάρει την κόρη της και τον οδηγεί στο να βγάλει τη ζήλια του απέναντι στη Χριστίνα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Τα πράγματα για τη Μελίνα φαίνονται να πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο, καθώς ο Μάνος συνεχίζει να μη θέλει να έχει σχέση μαζί της, ενώ και το σχέδιο με την επένδυση – απάτη κινδυνεύει να ναυαγήσει. μετά το πάγωμα των λογαριασμών της Μόνικας. Έτσι, αποφασίζει να στραφεί στον τρίτο νικητή του λαχνού, τη Δάφνη, αλλά μέσω του Αλέξη με τον οποίο η σχέση τους έχει ξεκινήσει στραβά. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της; Παράλληλα, ο Σωτήρης αρχίζει να βγάζει έναν κακό εαυτό, που τον φέρνει σε σύγκρουση με τη Χριστίνα, ενώ μια πρόταση που θα της κάνει για τα χρήματα του λαχνού θα φέρει την κατάσταση στα άκρα.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη υποδέχεται τον Πέτρο, που επιστρέφει, και ο Αλέξης βρίσκει ακόμα έναν «εχθρό», αφού ο Πέτρος δεν του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη. Η Μόνικα βάλλεται από παντού, καθώς λαμβάνει κι ένα απειλητικό σημείωμα μαζί με μια βιντεοκασέτα απ’ το ένοχο παρελθόν της, ενώ ο Βρανάς δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τον Μουρούνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments