Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [11/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [11/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (11/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (11/02/20).

κριός

Η εξέλιξη που επιθυμείς για τη σχέση σου, δεν είναι καθόλου αδύνατη ή μη ρεαλιστική! Ίσως όμως χρειαστεί να κάνεις περισσότερη υπομονή από ό, τι υπολογίζεις, για να επιτευχθεί. Μια γλυκιά διαδικασία ξετυλίγεται, αλλά πριν αποκτήσεις αυτό που σε εμπνέει, πρέπει να μάθεις πως δεν μπορείς να επιταχύνεις, αυτό που θα εξελιχθεί σταδιακά μόνο του.

ταύρος

Δεν θα πηδήξεις από τη χαρά σου με ό,τι απαιτεί προσοχή στα ερωτικά σου, αλλά πολύ σύντομα θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για όσα αντιμετωπίσεις ή καταφέρεις να λύσεις. Ένα σύντομο κι αιχμηρό σοκ μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται, για να δεις την πραγματικότητα της σχέσης σου και αυτά που πρέπει να κάνεις, για να πετύχεις τις απαραίτητες βελτιώσεις. Αυτό που ίσως φαίνεται δυσάρεστο τώρα, μπορεί να γίνει μια ευπρόσδεκτη πηγή άνεσης πολύ σύντομα.

δίδυμοι

Έχεις την ευκαιρία να θεραπεύσεις την ερωτική σου ζωή, αλλά φαίνεται πως χρειάζεται να σε καθοδηγήσει, για τον τρόπο που θα την εφαρμόσεις. Η ανοιχτή επικοινωνία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση γεφυρών ή στην λύση ενός ερωτικού σου θέματος. Και με τη σωστή στάση και την απαραίτητη ειλικρίνεια, κάτι θαυμάσιο μπορεί να επιτευχθεί.

καρκίνος

Θα μπορούσες, αφενός να γνωρίζεις πόσο αναγκαίο είναι τώρα, να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις για ένα ερωτικό σου ζήτημα. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, θα είσαι εξίσου ενήμερη για τον παθιασμένο ενθουσιασμό που εκδηλώνεται. Ίσως να είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να σε ωθήσει να ακολουθήσεις κάτι, που λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, πίστευες πως δε μπορούσες να κάνεις στο πρόσφατο παρελθόν.

λέων

Πρέπει να βάλεις σε εγρήγορση τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου, για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να αισθανθεί πιο άνετα στη σχέση σας. Το να ξοδέψεις χρήματα σίγουρα δεν είναι η απάντηση! Από την άλλη, αυτό που νομίζεις ότι τον ενδιαφέρει, μπορεί να απέχει πολύ από αυτό που χρειάζεται. Τα όμορφα λόγια και οι πράξεις, θα σημαίνουν πολύ περισσότερα γι’ αυτόν, απ’ ότι όλα τα ακριβά αντικείμενα ενός τιμοκαταλόγου. Υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικοί τρόποι, για να δείξεις τη γενναιοδωρία σου.

παρθένος

Μπορείς να σταματήσεις ένα ερωτικό καβγαδάκι με το ταίρι σου, πριν καν ξεκινήσει. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις την εξυπνάδα και το μυαλό σου, για ν’ αντιμετωπίσεις το ζήτημα…κι αν μπορείς να βρεις και τη διασκεδαστική πλευρά του…ακόμα καλύτερα. Το γέλιο δεν είναι μόνο το καλύτερο φάρμακο… αλλά και το πιο ισχυρό αφροδισιακό.

ζυγός

Η πεποίθηση ότι ο αγαπημένος σου δεν υποστηρίζει ένα σημαντικό ενδιαφέρον σου, θα γίνει ισχυρότερη αυτό το διάστημα. Μπορεί να έχεις πειστεί πως το ταίρι σου, δεν αγαπάει τόσο πολύ αυτό που εσένα σε ενθουσιάζει. Έχεις όμως την ευκαιρία και τις επιλογές, που θα σε βοηθήσουν μαζί με το ταίρι σου, να φτάσετε τουλάχιστον στην ίδια σελίδα.

σκορπιός

Αυτό που έκανε εσένα και τον εραστή σου να νιώθετε άνετα, επειδή δε το συζητήσατε για μεγάλο διάστημα, θα γίνει ξαφνικά πολύ επείγον θέμα… με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση αντίδραση από μεριάς σου. Μια ξαφνική εξέλιξη θα φέρει μια αλλαγή στη στάση σου, απέναντι σ’ ένα ερωτικό ζήτημα, που μέχρι τώρα το είχες αγνοήσει με μεγάλη ευκολία. Όμως όχι πια.

τοξότης

Υπάρχει πιθανότητα να κλιμακωθεί η ένταση στη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Ωστόσο, μην το θεωρήσεις σαν απόδειξη πως κάνεις κάτι λάθος. Με κάποιο τρόπο, θα αποκτήσεις μια πολύτιμη εμπειρία σαν αποτέλεσμα όλης της αναστάτωσης που θα δημιουργηθεί. Έχε πίστη στο γεγονός ότι μια ανταμοιβή σε περιμένει… μόλις περάσεις από την άλλη πλευρά, αυτής της αναταραχής.

αιγόκερως

Αν νιώθεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάποιες αλλαγές στα ερωτικά σου, τότε είναι σημαντικό να εμπιστευθείς το ένστικτό σου. Μπορεί να πρέπει να κινηθείς άμεσα, αλλά και να προσπαθήσεις να νιώσεις ανακούφιση όταν δεις, πως όλα πήγαν καλά. Και υπάρχουν ενδείξεις….πως όλα θα πάνε καλά.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

υδροχόος

Αυτό που μπορεί να φάνηκε επείγον ή πως είχε ανάγκη άμεσης προσοχής στα ερωτικά σου, θα δείξει καθησυχαστικά σημάδια, πως δε θα χρειαστεί να καταβάλλεις τόσο μεγάλη προσπάθεια, απ’ όση συνήθιζες μέχρι τώρα. Μια αβέβαιη κατάσταση μπορεί να επιλυθεί ικανοποιητικά και χωρίς το επίπεδο της προσοχής που τείνεις να του δώσεις.

ιχθύες

Ξέρεις πως μπορείς να λάβεις αποφασιστικά μέτρα αυτή τη στιγμή για τα ερωτικά σου, αφού δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να τα συζητήσεις με τον εραστή σου. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα, αν δεν επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο εγκρατής γίνεται στις διάφορες δυσάρεστες συζητήσεις που πιθανόν να προκύψουν. Όσο περισσότερο ήρεμες είναι οι μεταξύ σας ανταλλαγές, τόσο πιο ευχάριστο θα είναι το αποτέλεσμα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments