Ελλάδα

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Εντοπίστηκε στη Γαλλία

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Εντοπίστηκε στη Γαλλία
Εξαφάνιση Βαλεντίν: Σύμφωνα με δημοσιεύματα το 7χρονο κοριτσάκι βρέθηκε τελικά στη Γαλλία.

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Εκτός Ελλάδος βρέθηκε η 7χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Ιανουαρίου από το Παγκράτι. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μικρή βρέθηκε καλά στην υγεία της στη Γαλλία. Τον τελευταίο καιρό οι Ελληνικές βρίσκονται σε επικοινωνία με την Γαλλική αστυνομία καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι η Βαλεντίν βρίσκεται στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης. Εξετάζεται το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας βέβαια χρηματικό ποσό για την πράξη της. Θυμίζουμε ότι την εξαφάνιση του παιδιού την είχε καταγγείλει o ίδιος της ο πατέρας. Να σημειωθεί ότι, μαζί με τον πατέρα κρατείται για δεύτερη μέρα και εξετάζεται για τέλεση αδικημάτων ένας ομοεθνής συγκάτοικος του, ενώ όσον αφορά στην εξαφάνιση της Βαλεντίν δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόοδος.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Θυμίζουμε ότι η 7χρονη είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε μίνι μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο. ‘Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλαβαν τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ’ έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments