Πολιτική

Κατερίνα Μονογυιού ομιλία: To Twitter “τρολάρει” τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Κατερίνα Μονογυιού ομιλία: To Twitter “τρολάρει” τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Κατερίνα Μονογυιού ομιλία: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διάβαζε συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε παύσεις, μπέρδευε τα λόγια της και γύριζε τις σελίδες συνεχώς, σαν να την έβλεπε για πρώτη φορά.

Κατερίνα Μονογυιού ομιλία: Το γύρο του διαδικτύου κάνει από την Τρίτη το βίντεο με την ομιλία που πραγματοποίησε στη Βουλή για τα υδατοδρόμια η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας. Η Κατερίνα Μονογυιού  εμφανίστηκε απροετοίμαστη στο βήμα της Βουλής, διαβάζοντας με χαρακτηριστική δυσκολία την ομιλία της.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διάβαζε συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε παύσεις, μπέρδευε τα λόγια της και γύριζε τις σελίδες συνεχώς, σαν να την έβλεπε για πρώτη φορά. Τελικά η Κατερίνα Μονογυιού ολοκλήρωσε με μεγάλη δυσκολία την ομιλία της, σηκώνοντας ελάχιστες φορές το κεφάλι της από τα χαρτιά που είχε μπροστά της και τονίζοντας λάθος, τις περισσότερες φορές, την λέξη «υδατοδρόμια».

Δείτε την ομιλία της Κατερίνα Μονογυιού:

Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του twitter δεν χαρίστηκαν στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Το πιο σοκαριστικό με την Κατερίνα Μονογυιού δεν ήταν ότι συλλάβιζε διαβάζοντας την ομιλία της, αλλά ότι, όταν την ολοκλήρωσε, ακούστηκαν χειροκροτήματα», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. “Ποιος έδωσε απολυτήριο στην Κατερίνα Μονογυιου;” αναρωτήθηκε άλλος χρήστης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments