Ελλάδα

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η μητέρα του νεκρού μωρού στην Πάτρα

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η μητέρα του νεκρού μωρού στην Πάτρα
Τι είπε ενώπιον των δικαστικών Αρχών η 27χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην πλαζ της Πάτρας.

Σε κατάσταση σοκ οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών η 27χρονη μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλαζ της Πάτρας. Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pagenews.gr, φέρεται να υποστήριξε ότι κυριεύτηκε από φόβο, καθώς κανείς δε γνώριζε την εγκυμοσύνη της και έδρασε σε κλίμα πανικού.

Η ίδια πήγε μόνη της την περασμένη Δευτέρα στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και μία μέρα μετά γέννησε το παιδί της με καισαρική τομή. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, διακατεχόμενη από άγχος για το πώς θα εμφάνιζε το παιδί στην οικογένεια της το σκέπασε με μια κουβέρτα και έφυγε από το μαιευτήριο.

«Δεν μπορούσα να σκεφτώ με ηρεμία και αποφάσισα να φύγω», είπε ενώπιον των Αρχών η νεαρή κοπέλα, αφού προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι μόλις έμεινε έγκυος ήθελε να κρατήσει το παιδί, ωστόσο ο σύντροφός της στη συνέχεια τη χώρισε με αποτέλεσμα να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της λέγοντας στους γύρω της ότι έπαιρνε κιλά.

Η ίδια, φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή της ότι έκανε βόλτες για ώρες έως ότου έφτασε στην παραλία της Πάτρας. Εκεί, έμεινε για λίγη ώρα και στη συνέχεια άφησε το νεογέννητο μόνο και αβοήθητο στην παραλία και επέστρεψε στο σπίτι. Ενώπιον των δικαστικών Αρχών η 27χρονη επαναλάμβανε συχνά κλαίγοντας ότι στο μυαλό της επικρατούσε μεγάλη σύγχυση, τρόμος και στεναχώρια και ότι δεν επιθυμούσε το θάνατό του.

Το Pagenews.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της 27χρονης μητέρας του παιδιού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments