Lifestyle

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Ciao Italia»: Στην πρεμιέρα της ηθοποιού η κόρη και ο πρώην σύζυγoς [pic]

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Ciao Italia»: Στην πρεμιέρα της ηθοποιού η κόρη και ο πρώην σύζυγoς [pic]
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Ciao Italia»: Στην σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία στην οποία και πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, παρευρέθηκαν η κόρη και ο πρώην σύζυγoς της ηθοποιού, καθώς και άλλες διάσημες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «Ciao Italia»: Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ciao Italia» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Ideal, με λαμπερές παρουσίες  από το χώρο της showbiz να δίνουν το ” παρών”, ανάμεσά τους ήταν και η  πρωταγωνίστρια της ταινίας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Στο πλευρό της γνωστής ηθοποιού παρευρέθηκαν οι επίσης ηθοποιοί, Ταξιάρχης Χάνος πρώην σύζυγός  της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η κόρη τους Μαρία Χάνου. Πατέρας και κόρη απόλαυσαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην ταινία και στο τέλος του έργου πόζαραν όλοι μαζί φανερά ευδιάθετοι και λαμπεροί.

Επιπλέον σημειώνεται πως η ταινία στην οποία και πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, είναι μια  σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία, Ciao Italia, του Γιώργου Παπαθεοδώρου και πολλοί celebrities παρευρέθηκαν στον κινηματογράφο Ideal για να την παρακολουθήσουν και να συγχαρούν τους συντελεστές. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Τιτίκα Σαριγκούλη υποδέχτηκαν φίλους και γνωστούς στην πρώτη προβολή της ταινίας τους, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολύ γνωστά ονόματα της showbiz και  όχι μόνο, όπως η Σάσα Σταμάτη, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Γιώργος Λεμπέσης, η Άντζελα Ευρυπίδη, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Αλέξανδρος Σταύρου και άλλοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments