Αθλητισμός

Ολυμπιακός ανανεώσεις: Σε προτεραιότητα τα συμβόλαια των Βαλμπουενά – Μπα – Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός ανανεώσεις: Σε προτεραιότητα τα συμβόλαια των Βαλμπουενά – Μπα – Γκιγιέρμε
Ολυμπιακός ανανεώσεις: Οι "Ερυθρόλευκοι" θέλουν να επιβραβεύσουν τρεις ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι φέτος έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός ανανεώσεις: Οι “Ερυθρόλευκοι” τη φετινή σεζόν έχουν πετύχει χάρις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που κατά γενική ομολογία έχουν τραβήξει το περισσότερο… κουπί. Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά και το τελευταίο διάστημα ο Μπα είναι τρεις ποδοσφαιριστές σε διαφορετική θέση που τη φετινή χρονιά έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνηθίζει να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας πάντα στο μυαλό του τους τρεις παραπάνω, με τον Ολυμπιακό να κατανοεί πως αμφότεροι αποτελούν κεφάλαια για την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού. Έτσι, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι “Ερυθρόλευκοι” κινούνται άμεσα για την ανανέωση των συμβολαίων τους στοχεύοντας στο να τους διατηρήσουν στις τάξεις τους για ακόμη περισσότερο χρονικό διάστημα από το καθορισμένο των συμβάσεών τους.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκτήθηκε το καλοκαίρι το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη. Το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους “Ερυθρόλευκους” να επιθυμούν την ανανέωσή του διατηρώντας τον στην ομάδα τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο βλέποντας πως το παιχνίδι του είναι άκρως επιδραστικό στα πλάνα του προπονητή του. Από την άλλη Γκιγιέρμε και Μπα αποτελούν κεφάλαια για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μπαίνουν άμεσα σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεσμεύεται ακόμη με 1,5χρονο συμβόλαιο όμως στο Λιμάνι ξέρουν πως αν δεν βιαστούν το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να έρθει πρόταση για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.

Όσον αφορά τη περίπτωση του Μπα, ο Αφρικανός δεσμεύεται με σύμβαση με τους “Ερυθρόλευκους” ως το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο στον Ολυμπιακό ήδη μπαίνουν σε σκέψεις επέκτασης της συνεργασίας τους μαζί του ανεβάζοντας του τις οικονομικές απολαβές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments