Αθλητισμός

Φραν Βέλεθ μεταγραφή: Πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να γίνει “πράσινος”

Φραν Βέλεθ μεταγραφή: Πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να γίνει “πράσινος”
Φραν Βέλεθ μεταγραφή: Για την απόκτηση του Φραν Βέλεθ φαίνεται πως κινήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Φραν Βέλεθ μεταγραφή: Να κάνουν δικό τους τον Φραν Βέλεθ του Άρη επιθυμούσαν οι “πράσινοι”, οι οποίοι στο παρά πέντε των μεταγραφών έκαναν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Sportime», οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έκαναν την απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ενισχύσουν την άμυνά τους.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο Δώνης έκανε την εισήγηση, ο Ρόκα συμφώνησε και ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους 150.000 ευρώ περίπου στον Άρη.

Την ίδια στιγμή προσέφερε περίπου 500.000 ευρώ στον παίκτη για δύο χρόνια. Το θέμα βέβαια δεν προχώρησε, μιας και ο παίκτης δεν φάνηκε τόσο έτοιμος για να πάρει αυτή την απόφαση, αλλά όπως και να έχει ο δίαυλος επικοινωνίας άνοιξε. Σημειώνεται, πως ο παίκτης δεν έχει περάσει απαρατήρητος ούτε από την ΑΕΚ αλλά ούτε και από τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ισπανός αμυντικός ήρε στην Ελλάδα για χάρη του Άρη τον Ιούλιο του 2018. Η σχετική ανακοίνωση του Άρη για την επισημοποίηση της απόκτησής του ανέφερε τότε:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Francisco «Fran» Manuel Velez Jimenez, όπως είναι το πλήρες όνομά του. O 27χρονος Ισπανός αμυντικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1991 στην Ταραγόνα. Ο Fran Velez, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 από την Gimnastic de Tarragona και έχει φορέσει ακόμη –επί ισπανικού εδάφους- τη φανέλα των Pobla de Mafumet, Logrones και Almeria, την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στη πολωνική Wisla Krakow”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments