Lifestyle

Alexa Collins: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στη ξανθιά της έκδοση

Alexa Collins: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στη ξανθιά της έκδοση
Alexa Collins: Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει όλα τα φόντα για να αναδειχθεί ως η νέα φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού.

Alexa Collins: Η σύγκριση με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι αναπόφευκτη. Η Alexa αν ήταν μελαχρινή θα έμοιαζε πολύ με το top model που προκαλεί πάταγο τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη. Τα κάλλη της προκαλούν δέος με την Alexa να έχει μονάχα μια μικρή διαφορά σε σχέση με την Έμιλι. Αντί για μελαχρινή η Αμερικανίδα είναι το απόλυτο ξανθό θηλυκό που μπορεί να σε καθηλώσει στον καναπέ σου και εσύ αναπαυτικά να χαζέψεις το προσωπικό της Instagram.

Το μοντέλο από τη Φλόριντα με σταθερά βήματα κατακτά τον χώρο της μόδας, αναλαμβάνοντας όλο και περισσότερες διαφημιστικές καμπάνιες, οι οποίες επικεντρώνονται στο εκπληκτικό της σώμα, οι αναλογίες του οποίου μπορούν να προκαλέσουν ζάλη σε όποιον τις αντικρίσει. Η ξανθιά Έμιλι Ραταϊκόφσκι μπαίνει δικαίως στις ομορφότερες παρουσίες της νέας εποχής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Με 788.000 ακόλουθους στο Instagram η Alexa φιλοδοξεί να κατακτήσει το δημοφιλή χώρο κοινωνικής δικτύωσης. Οι φωτογραφίες της μαγευτικές! Άλλοτε στην παραλία φορώντας τα απολύτως απαραίτητα άλλοτε στους δρόμους του Μαϊάμι με φορέματα που αφήνουν λίγο στη φαντασία. Όπως και να την δεις θα καταφέρει να σε μαγνητίσει με την εξωτική ομορφιά της.

Τελικά μοιάζει με την Έμιλι;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments