Ελλάδα

Νεκρό βρέφος Παίδων: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Νεκρό βρέφος Παίδων: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
Νεκρό βρέφος Παίδων: Ανακοίνωση για τις συνθήκες του θανάτου του έντεξα μηνών βρέφους με καταγωγή από την Συρία, εξέδωσε το νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».

Νεκρό βρέφος Παίδων: Όπως υπογραμμίζεται σήμερα «διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ βρέφος θήλυ ηλικίας έντεκα μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε σεξουαλική κακοποίηση

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το βρέφος έφερε επιπλέον και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, που διέμεναν σε μισθωμένο -από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων- διαμέρισμα την περιοχή του Ζωγράφου. Όπως έχει γίνει γνωστή, η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Η αστυνομία εξετάζει διάφορα σενάρια. Το γεγονός ότι το βρέφος έπασχε από εγκεφαλίτιδα ενδέχεται να οφείλεται, σύμφωνα με τους γιατρούς, για τις αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του κοριτσιού. Σύμφωνα πάντως με διαπίστωση ιατροδικαστή, το μωρό έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Σημειώνεται, πως έχει ζητηθεί να εξετασθεί και το δίδυμο αδελφάκι του. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments