Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το μυαλό σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Το μυαλό σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρολευκοι" μετά την άνετη επικράτηση επί του Πανιωνίου το Σάββατο ξεκινούν τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Άρσεναλ έχοντας παράλληλα πάντα στο μυαλό τους και στο ταξίδι της προσεχούς Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες της χρονιάς είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα για τους ” Ερυθρόλευκους”. Αρχή την Πέμπτη με την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Άρσεναλ στο Φάληρο στα πλαίσια της φάσης των “32” του Europa League. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης έναντι των Λονδρέζων γνωρίζοντας πως τα μάτια όλης της Ευρώπης θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έρχονται με πολύ καλή ψυχολογία για τα δύο επόμενα σπουδαία παιχνίδια. Η άνετη επικράτηση επί του Πανιωνίου ανύψωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος θέλει να δει αντίστοιχη εικόνα με αυτή του Σαββάτου και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Οι “Ερυθρόλευκοι” όπως διαρρέεται, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο φώναξαν σύνθημα νίκης τόσο για το επόμενο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι με την Άρσεναλ τη προσεχή Πέμπτη, όσο και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τη Κυριακή στη Τούμπα.

Η κρίσιμη συνάντηση της Πέμπτης κόντρα στους “Κανονιέρηδες” αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι “Ερυθρόλευκοι” βλέπουν μπροστά τους την ευκαιρία να πάρουν μια μεγαλειώδη πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκεται στη αγωνιστική κατάσταση που απαιτείται. Παρόλα αυτά οι Λονδρέζοι χθες επικράτησαν της Νιούκασλ με 4-0 κάτι που σημαίνει πως έρχονται στον Πειραιά με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments