Ελλάδα

Νεκρό βρέφος: Η αστυνομία ξεκινάει νέο κύκλο καταθέσεων για να ρίξει φως στην υπόθεση

Νεκρό βρέφος: Η αστυνομία ξεκινάει νέο κύκλο καταθέσεων για να ρίξει φως στην υπόθεση
Νεκρό βρέφος:Η αστυνομία θα μιλήσει εκ νέου με τους γονείς του μωρού και το φιλικό ζευγάρι με το οποίο συγκατοικούσαν.

Νεκρό βρέφος: Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η είδηση του θανάτου ενός μωρού 11 μηνών. Το βρέφος έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το παιδάκι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο δεν ήταν αυτό που προκάλεσε και τον θάνατο του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Η αρχική εκτίμηση των γιατρών έλεγε ότι οι αλλοιώσεις στο σώμα του μωρού θα μπορούσαν να έχουν γίνει από παθολογικά αίτια. Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε από τον ιατροδικαστή που ξεκαθάρισε ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση. Κάτι τόσο σοβαρό δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει την αστυνομία καθώς η υπόθεση έχει πάρει νέα τροπή.

Μιλάει ξανά με τους γονείς η ΕΛ.ΑΣ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της αστυνομίας θα μιλήσουν και πάλι με τους γονείς του άτυχου βρέφους και από φιλικό ζευγάρι τους, με το οποίο συγκατοικούσαν. Το ίδιο θα γίνει και με όποιον άλλο μπορεί να είχε έρθει σε επαφή με το μωρό το τελευταίο διάστημα. Οι Αρχές θεωρούν ότι κάποιος μπορεί να ξέρει την αλήθεια και έτσι ο στόχος τους είναι κάποιος να «σπάσει» και να βρεθεί το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το βρέφος.

Οι γονείς του παιδιού με καταγωγή από τη Συρία έμεναν σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων και έχουν άλλα δυο παιδιά. Ένα δίδυμο κοριτσάκι του άτυχου βρέφους και ένα αγοράκι μεγαλύτερο κατά ένα έτος. Το άλλο ζευγάρι που θα κληθεί να μιλήσει με την ΕΛ.ΑΣ. είναι συγγενείς τους που διαμένουν στην Θεσσαλονίκη, έχουν και εκείνοι ένα μωρό και τους επισκέφτηκαν το βράδυ του Σαββάτου για δύο ημέρες.

Το άτυχο μωρό έπασχε από μικροκεφαλία και τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του επιδεινωνόταν συνεχώς με αιμοπτύσεις και σπασμούς. Είχε πάει πολλές φορές στο Νοσοκομείο Παίδων, είχε νοσηλευτεί ξανά και έπαιρνε θεραπεία, μέχρι που η μητέρα ανακάλυψε το πρωί της Κυριακής πως το παιδί της δεν ανέπνεε πλέον και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments