Ελλάδα

Προαστιακός απεργία Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020: Κανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Προαστιακός απεργία Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020: Κανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Προαστιακός απεργία Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020: Τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα κινηθούν κανονικά σε όλη τη χώρα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς τα οποία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα για όλη την ημέρα.
Προαστιακός απεργία Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020: Σε ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημείωσε πως την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα θα κινηθούν κανονικά σε όλη τη χώρα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς τα οποία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα για όλη την ημέρα, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχουν στην απεργία ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι κανονικά θα πραγματοποιούνται και όλα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.
Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι δεν θα κινηθούν καθόλου λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του τραμ και του μετρό, τόσο στις γραμμές 2 και 3 όσο και στην 1. «Η κυβέρνηση, ξέχασε πολύ γρήγορα τις δεσμεύσεις της για κατάργηση του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου και προχωράει σε μια νέα αντιασφαλιστική επίθεση, προωθώντας ένα νομοσχέδιο, το οποίο συνεχίζει με μικροβελτιώσεις, στην ίδια φιλοσοφία και πολιτική του προηγούμενου απαράδεκτου νόμου. Όπως διαπιστώνουμε, οι αυξήσεις στις συντάξεις που είχε υποσχεθεί, είναι τελικά ψίχουλα, συγκριτικά με τις απώλειες του συνταξιοδοτικού εισοδήματος, ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία» τονίζει σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments