Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [17/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [17/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (17/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (17/02/20).  Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι βρίσκεται στον Τοξότη. Από εκεί θα ανοίξει τη μέρα με ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Σήμερα δεν πρέπει να χαθείτε στις σκέψεις σας ή τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας. Πρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι και αισιόδοξοι. Σε αυτό βοηθά ο Τοξότης, που δίνει πάντα την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Ο Ήλιος ολοκληρώνει σιγά – σιγά την παραμονή του στον Υδροχόο. Ετοιμάζεται ήδη για να προχωρήσει στους Ιχθύες μέχρι αύριο. Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα μπουν οι φίλοι και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες!

Τη Δευτέρα αποφύγετε τις εργασίες που θα σας κουράσουν και θα σας κάνουν να βαρεθείτε εύκολα. Σήμερα θα είναι προτιμότερο να προσπαθήσετε να μάθετε νέα πράγματα, να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με νέες δεξιότητες και να κάνετε κάτι πρωτοποριακό. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στην οργάνωση και την εκτέλεση των οικονομικών σας υποθέσεων, η μέρα προσφέρει τις προϋποθέσεις για την ευνοϊκή εξέλιξη ή ολοκλήρωσή τους. Τη Δευτέρα μπορεί να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας ή να πάτε σε σπίτια φίλων και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για διάφορα γεγονότα.

Σήμερα προσπαθήστε να μην στεναχωρηθείτε από κάποιες φασαρίες στο χώρο εργασίας σας… Ειδικά εκείνες που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε εσάς και σε συναδέλφους σας, πελάτες και λοιπά. Οι συγκεκριμένες καταστάσεις μπορεί να οφείλονται σε υπερβολική συναισθηματικότητα και ευαισθησία των ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Θα ξεπεραστούν εύκολα αν δείξετε διακριτικότητα και κατανόηση. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από κάποιο ψέμα ή μια κατάσταση που σας έκρυψε η οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Μην κλειστείτε μέσα σήμερα. Ακόμη και αν αισθάνεστε κουρασμένοι ή μελαγχολικοί, ελάτε σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Θα είναι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική και πνευματική σας ανάκαμψη να συντονίσετε την ενέργειά σας με την ενέργεια των ανθρώπων γύρω σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια που θα φέρουν σημαντικά και χρήσιμα νέα, γεγονότα, εμπειρίες ή νέες ευκαιρίες για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τη Δευτέρα θα κάνετε τα πράγματα με αργούς ρυθμούς και θα εξετάζετε με προσοχή κάθε σας βήμα ή πράξη. Τα γεγονότα της μέρας θα σας φέρουν σε επαφή με διάφορα είδη ανθρώπων και θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε σε διαφορετικούς χαρακτήρες και τρόπους επικοινωνίας. Το καλό είναι ότι δεν θα είναι τίποτα αδύνατον για εσάς, θα μπορέσετε να αναδείξετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Δευτέρα θα είναι το τέλος και η αρχή ενός νέου σταδίου εξέλιξης, η ολοκλήρωση κάποιων σχεδίων και η αρχή κάποιου καινούργιου… Γενικά, η απαρχή διαφόρων ειδών αλλαγών. Κάτι που φαινόταν κακό, θα αποδειχθεί καλό για εσάς. Σήμερα αποφύγετε να αισθανθείτε φόβο για το μέλλον σας, ανεξάρτητα από την παρούσα κατάσταση. Η μέρα υποδεικνύει σημαντικά νέα και ένα σημαντικό έγγραφο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα εστιάσετε την προσοχή σας στα υλικά πράγματα στη ζωή, που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα ή άβολα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για επισκευές στο σπίτι σας ή για την αγορά οικιακών ειδών. Σε γενικές γραμμές, η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες και γεγονότα, τα περισσότερα από τα οποία θα σχετίζονται με τις γυναίκες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments