Αθλητισμός

Βλάντιμιρ Βάις: Βρήκε ομάδα ο Σλοβάκος

Βλάντιμιρ Βάις: Βρήκε ομάδα ο Σλοβάκος
Βλάντιμιρ Βάις: Ο έμπειρος εξτρέμ κατέληξε τελικά σε ομάδα της πατρίδας του από από τη στιγμή που "κόπηκε" από τον Ολυμπιακό.

Βλάντιμιρ Βάις: Ο Σλοβάκος εξτρέμ είχε δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στη θητεία του στον Ολυμπιακό. Αυτό έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον φέρουν και πάλι στην Ελλάδα. Μετά τον τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί υπήρξε η σκέψη να αποκτηθεί ένας παίκτης για να δώσει βοήθειες στα άκρα της επίθεσης.

Ωστόσο το τάιμινγκ δεν ήταν καλό καθώς η μεταγραφική περίοδος είχε ολοκληρωθεί. Ο μοναδικός τρόπος να γίνει κάποια κίνηση ήταν να έρθει παίκτης από την ελεύθερη αγορά. Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Βλαντιμίρ Βάις. Στον Πειραιά δεν είχαν καμία αμφιβολία για την ποιότητα του. Ο ίδιος πίεσε για να επιστρέψει, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έκρινε ότι θα περάσει καιρό μέχρι να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο.

Βρήκε ομάδα ο Βάις

Στη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Βλάντιμιρ Βάις, μετά από περίπου έξι χρόνια περιπλάνησης στο Κατάρ. Ο  30χρονος εξτρέμ, αφού εξάντλησε τα περιθώρια για τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να πει «ναι» στην πρόταση που του έκανε η πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βάις πήγε κατά κάποιο τρόπο δοκιμαστικά στην Σλόβαν. Έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το ερχόμενο καλοκαίρι και αν πείσει με τις εμφανίσεις του, τότε θα υπογράψει μέχρι το 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments