Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Ιδανικό ντεμπούτο με τη Μαγιόρκα [vid]

Λεονάρντο Κούτρης: Ιδανικό ντεμπούτο με τη Μαγιόρκα [vid]
Λεονάρντο Κούτρης: Ο Έλληνας αριστερός μπακ κατάφερε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μαγιόρκα να κερδίσει τις εντυπώσεις των Ισπανών.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μετακόμισε στην Ισπανία και την Μαγιόρκα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ήθελε να βρει χρόνο συμμετοχής. Μπορεί να άργησε λίγο να κάνει ντεμπούτο, αλλά ο Λεονάρντο Κούτρης με την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Μαγιόρκα, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα των Καναρίων Νήσων στην πρώτη τους νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στη La Liga.

Η Μαγιόρκα επικράτησε 1-0 της Αλαβές για την 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο διεθνής Έλληνας μπακ. Ο Κούτρης πέρασε στο παιχνίδι στο 28ο λεπτό αντί του Agbenyenu και στο 63′ πραγματοποίησε τη σέντρα από την οποία προήλθε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Ερνάντες έκανε την κεφαλιά μετά τη μπαλιά του Κούτρη, ο γκολκίπερ Πατσέκο απομάκρυνε, αλλά ο Κολομβιανός πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

Μάλιστα ο Κούτρης κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του και εισέπραξε άκρως θετικά σχόλια από τους Ισπανούς. Αν ο Έλληνας αριστερός μπακ συνεχίσει έτσι, τότε η Μαγιόρκα θα μπει το καλοκαίρι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι στη συμφωνία των Πειραιωτών για τον δανεισμό του Κούτρη στη Μαγιόρκα για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, δεν μπήκε οψιόν αγοράς.

Αυτό σημαίνει πως οι όποιες συζητήσεις ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Ολυμπιακό θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι από μηδενική βάση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments