Ελλάδα

Νεκρό μωρό: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους – Για απλή κακοποίηση μιλάει το πόρισμα

Νεκρό μωρό: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους – Για απλή κακοποίηση μιλάει το πόρισμα
Νεκρό μωρό: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι γονείς του 11μηνου βρέφους μετά το πόρισμα για απλή κακοποίηση.

Νεκρό μωρό: Την προηγούμενη Κυριακή ένα παιδί 11 μηνών έφτασε στο Νοσοκομείο Παίδων και η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις. Το παιδάκι ήταν νεκρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο και η ιατροδικαστική έρευνα ανέφερε ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Αστυνομία που ξεκίνησε νέο κύκλο ανακρίσεων.

Η μητέρα του παιδιού απέδωσε τις κακώσεις στο γεγονός ότι στην άτυχη μικρούλα χορηγούνταν αγωγή με υπόθετα, καθώς και στο ότι της έκανε κλύσμα. Οι γονείς του βρέφους και οι φίλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι αφού εστάλη η επιστημονική έκθεση των ιατροδικαστών στον εισαγγελέα, στην οποία δεν έκαναν αναφορά σε «σεξουαλική κακοποίηση», παρά μόνο σε «κακοποίηση».

Κατέθεσε και ο γιατρός

Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, ανέφερε ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και ο θεράπων ιατρός του βρέφους, ο οποίος αναφέρει ότι έπασχε από μικροκεφαλία και του χορηγείτο κάποιο σκεύασμα με υποκλυσμό. Λόγω της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματοανέφερε ότι είναι πιθανό, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο (από τους γονείς στην προκειμένη περίπτωση), να προκληθούν κακώσεις. Αυτά ισχυρίζονται και οι γονείς του μωρού.

Ο πατέρας του βρέφους και ο εξάδελφός του, που φιλοξενείτο τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα όπου διαμένει η οικογένεια στου Ζωγράφου, βρίσκονταν από την Κυριακή στην Ασφάλεια οικειοθελώς και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας οι δύο άνδρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments