Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Κατατέθηκαν ο φάκελος για το γήπεδο

ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Κατατέθηκαν ο φάκελος για το γήπεδο
ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Κατατέθηκε στα γραφεία του τμήματος Μητροπολιτικού σχεδιασμού που υπάγεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος ο φάκελος για το πρότζεκ του γηπέδου.

ΠΑΟΚ – Νέα Τούμπα: Μπορεί τις τελευταίες ημέρες το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, όμως παράλληλα στον Δικέφαλο του Βορρά τρέχουν και τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο της Τούμπας. Ο φάκελος που αφορά το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας έφτασε σήμερα στα γραφεία του τμήματος Μητροπολιτικού σχεδιασμού που υπάγεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Αυτό σημαίνει πως προχωρούν τα διαδικαστικά για την έναρξη του σημαντικού αυτού έργου. Το τμήμα Μητροπολτικού σχεδιασμού θα μελετήσει τον φάκελο και στην συνέχεια θα τον βγάλει σε δημόσια διαβούλευση πριν πάρει τις τελικές εγκρίσεις για να πάει το Ειδικό Χωρικό στο Συμβούλιο της Επικρατείας και προχωρήσει η έκδοση προεδρικού διατάγματος που απαιτείται για την έκδοση αδειών κατεδάφισης του παλιού και ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Όπως είχε σημειώσει ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει την εκπόνηση του ειδικού χωρικού σχεδίου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, Τάκης Δούμας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη:

«Υπάρχουν κάποια χρονικά όρια που δεν συμπιέζονται. Υπάρχει ένα δίμηνο υποχρεωτικό για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Ας μην είμαστε παράλογοι, δεν μπορεί από την στιγμή που θα κατατεθούν οι μελέτες να ελεγχθούν την επόμενη μέρα. Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε τελειώσει όλους τους ελέγχους και να οδηγηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την έκδοση προεδρικού διατάγματος. Αν όλα πάνε καλά μέσα στο 2020 θα έχουμε προεδρικό διάταγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments