Πολιτική

Γεωργιάδης Mega: Το έκλεισε ο Τσίπρας… γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει

Γεωργιάδης Mega: Το έκλεισε ο Τσίπρας… γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει
Γεωργιάδης Mega: Το έκλεισε ο Τσίπρας... γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ο κ. Γεωργιάδης, κατηγόρησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για το κλείσιμο του Mega επισημαίνοντας ότι ήταν ένας από τους βασικούς προεκλογικούς του στόχους.

«Το MEGA το έκλεισε ο Τσίπρας γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, σημείωσε ότι «το κλείσιμο του MEGA ήταν από τους κεντρικούς προεκλογικούς στόχους του Τσίπρα. Θυμίζω ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σκουρλέτης, έλεγαν ότι εάν εκλεγούν θα κλείσουν. Και το έκλεισαν. Είναι μια νίκη της δημοκρατίας ότι ξανά άνοιξε το MEGA. Το ότι το MEGA εκπέμπει είναι ένα χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα».

«Διάφοροι οπαδοί του ολοκληρωτισμού όπως οι του ΣΥΡΙΖΑ και τύποι σαν τον Τσίπρα που θέλουν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας εξυφαίνουν τρόπους για να κλείσουν ένα κανάλι. Αλλά η δημοκρατία έχει τρόπους να αντιδράσει και να ανοίξει το κανάλι» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Η ανάρτησή του για τον «άφαντο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν βρεθεί στο στούντιο του Mega προχώρησε σε μια ανάρτηση σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή σημειώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται τον προστατευόμενο μάρτυρα “Μάξιμο Σαράφη”

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments