Πολιτική

Προκόπης Παυλόπουλος εκδήλωση: «Πρέπει να δούμε όλοι, την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση ελευθερίας»

Προκόπης Παυλόπουλος εκδήλωση: «Πρέπει να δούμε όλοι, την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση ελευθερίας»
Προκόπης Παυλόπουλος εκδήλωση: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην εκδήλωση της της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο».  

Προκόπης Παυλόπουλος εκδήλωση: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο»,  μιλώντας με θερμά λόγια για τη διοργανώτρια εταιρεία  «Παπαστράτος», την οποία και συνεχάρη για την εκδήλωση και τους πολλαπλούς συμβολισμούς της, επισημαίνοντας ότι η αντίσταση στο κάπνισμα αποδεικνύει ότι ο καθένας μας έχει την δύναμη, μέσω της άσκησης της ελευθερίας του, να αντιστέκεται σε συνήθειες που επιβαρύνουν και τον ίδιο μας το εαυτό και το κοινωνικό σύνολο.

«Πρέπει να δούμε όλοι, και ιδίως οι νέοι, την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση ελευθερίας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο. Και αυτή η άσκηση Ελευθερίας σημαίνει την δύναμή μας από την μια πλευρά να μην εθισθούμε στο κάπνισμα. Και, από την άλλη πλευρά, αν ήδη έχουμε εθισθεί, να απεξαρτηθούμε εγκαίρως, με τις δικές μας δυνάμεις» συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος. Κλείνοντας, τον χαιρετισμό του, πρότεινε να δούμε τον τίτλο της σημερινής εκδήλωσης με την εξής παραλλαγή: «Αφήνω πίσω το τσιγάρο γιατί είμαι πραγματικά ελεύθερος  άνθρωπος και ελεύθερο μέλος του κοινωνικού συνόλου».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments