Αθλητισμός

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Οι εμφανίσεις του έβαλαν σε σκέψεις τον Φερέιρα

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Οι εμφανίσεις του έβαλαν σε σκέψεις τον Φερέιρα
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει τον Έλληνα κίπερ στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο διεθνής Έλληνας ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές για τον ΠΑΟΚ στην περυσινή κατάκτηση του νταμπλ. Ο Πασχαλάκης πραγματοποιούσε φανταστικές εμφανίσεις και κανείς δεν αμφισβητούσε την θέση σου στην αρχική ενδεκάδα. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη και πάλι βασικό.

Όμως η πορεία του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ δεν ήταν η ίδια με πέρυσι. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεχόταν πολλά γκολ και η γκρίνια για τις φετινές εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα δεν άργησαν να εμφανιστούν. Ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και από τότε ο Σέρβος είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Όμως οι πολύ καλές εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα -κυρίως στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό– έχουν προβληματίσει τον Φερέιρα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αλλάξει το ροτέισον στους τερματοφύλακες, και ο Έλληνας κίπερ να επιστρέψει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενόψει και των ντέρμπι των πλεί οφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments