Αθλητισμός

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Δεν αλλάζει ημέρα το παιχνίδι

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Δεν αλλάζει ημέρα το παιχνίδι
Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να πάρει 1.600 εισιτήρια για τους φιλάθλους του.

Ξάνθη – ΠΑΟΚ: Ο αγώνας μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, στις 19.00, μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League, καθώς πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης είχε ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή να αλλάξει μέρα ο αγώνας.

Λόγω της μεγάλης γιορτής του καρναβαλιού που θα γίνει εκείνη την ημέρα στην θρακιώτικη πόλη, στο καρναβάλι αναμένονται παραπάνω από 150.000 καρναβαλιστές από όλα τα σημεία της  Ελλάδας, αλλά και εξωτερικού. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις όπως είναι λογικό θα έχουν το μυαλό τους να διατηρήσουν την τάξη εντός πόλης και για αυτό το λόγο είχαν ζητήσει την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα.

Τελικά, το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης δεν έγινε δεκτό κι ο αγώνας των δυο ομάδων θα γίνει κανονικά την επόμενη Κυριακή με ώρα έναρξης στις 19.00. Σύμφωνα με πληροφορίες της metrosport, για τις ανάγκες των φίλων του ΠΑΟΚ θα διατεθούν 1.600 εισιτήρια, στο πέταλο, αλλά και σε μία ακόμη θύρα, με τιμές 20 και 25 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments