Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νέα έκρηξη σε ATM – “Μπούκαραν” και στο ΚΑΠΗ

Θεσσαλονίκη: Νέα έκρηξη σε ATM – “Μπούκαραν” και στο ΚΑΠΗ
Θεσσαλονίκη: Οι δράστες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο ΑΤΜ

Νέα έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), στην πλατεία της δημοτικής κοινότητας Φιλύρου, στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τέταρτη έκρηξη από την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες φαίνεται να ανατίναξαν το μηχάνημα -«στόχο», προκαλώντας ζημιές σ’ αυτό, και στη συνέχεια «τρύπωσαν» στο ΚΑΠΗ σπάζοντας την τζαμαρία του.

Από την Αστυνομία δεν έχει γίνει γνωστό εάν αφαιρέθηκαν χρήματα από τις κασετίνες του ΑΤΜ. Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό που συνέβη γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, εξετάζοντας εάν πρόκειται για τους ίδιους δράστες που «χτύπησαν» τις προηγούμενες μέρες, με πανομοιότυπο τρόπο, σε Κωνσταντινοπολίτικα, Νεάπολη και Ευκαρπία.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής, έγινε εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του Βυζαντινού Μουσείου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 3:30, άγνωστοι τοποθέτησαν πλάκες παραφίνης στα ελαστικά των τριών οχημάτων, που ήταν σταθμευμένα στον χώρο στάθμευσης του Βυζαντινού Μουσείου. Ο φύλακας του μουσείου αντιλήφθηκε την φωτιά και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments