Video

ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία 0-3

ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία 0-3
Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε μέσα στην έδρα του με 3-0 από τη Βασιλεία και όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ έχει συνηθίσει να κάνει πορείες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα και όταν δεν πηγαίνει πολύ μακριά, είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στην Κύπρο. Με βάση αυτή την παράδοση προκάλεσε εντυπώσεις το σκορ του πρώτου ματς με την Βασιλεία. Οι Ελβετοί επικράτησαν άνετα με 3-0 και όπως όλα δείχνουν θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το ματς «στράβωσε» από νωρίς για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ένα λεπτό μετά το πρώτο τέταρτο, ο Πετρέτα ξέφυγε από την άμυνα και με παλικαρίσια προσπάθεια άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κόλερ (16’). Η Βασιλεία σε όλο το ματς έκανε τα πάντα να μοιάζουν εύκολα και στο 53’ έκανε με τον Στόκερ το 2-0.  Η κατάσταση ήταν εμφανές πως είχε πάρει από κάτω τους «γαλαζοκίτρινους», που δέχτηκαν και τρίτο γκολ από τον Καμπράλ στο 66ο λεπτό και πλέον χρειάζονται θαύμα ενόψει του επαναληπτικού. Το επόμενο ματς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο «St.Jakob Park» της Βασιλείας την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 22.00.

ΑΠΟΕΛ (Μπλεντάρ Χριστόφορος Κολάι): Mπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου (79′ Γουίλερ), Άλεφ, Γένσεν, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι (71′ Γιάκολις), Τάαμαρι, Πάβλοβιτς (56′ Χαλένιους).

Βασιλεία (Μαρσέλ Κόλερ): Όμλιν, Κέμερτ, Βίντμερ, Αλντερέτε, Κάμπο, Στόκερ, Ρίβερος, Φρέι (85′ Μπουνιάκου), Τζάκα, Πετρέτα (79′ Πουλουλού), Καμπράλ (74′ Αντεμί).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments