Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Σε ένα ματς με αρκετά νεύρα Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Τρίπολη, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε για την 25η αγωνιστική της Super League τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με στόχο την έκτη θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Το 1-1 ωστόσο τους απομακρύνει από την είσοδό τους στα πλέι οφ. Σταθερά στην τέταρτη θέση η ομάδα του Γιώργου Δώνη. 

Το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και αξιοσημείωτο ήταν πως έπειτα από 25 λεπτά αγώνα δεν υπήρχε ούτε μια τελική προσπάθεια μπροστά από τις δυο εστίες. Ο Χατζηγιοβάνης έπιασε ένα σουτ στο 36, αλλά δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο. Οι Αρκάδες και οι πράσινοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τελείως διαφορετικά:

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην αναμέτρηση ο Νατζ βρήκε τον Ζαχίντ, αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Ο διαιτητής με χρήση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα, ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση και νικήθηκε, αρχικά, από τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο ρέφερι διέταξε επανάληψη επειδή ο Παπαδόπουλος είχε βγει από την εστία του. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν αστόχησε τη δεύτερη φορά και στο 51′ έγραψε το Αστέρας – Παναθηναϊκός 0-1.

Από εκεί και μετά το ματς είχε πολλά νεύρα. Στο 65′ ο Ζαχίντ διαμαρτυρήθηκε για ένα οφσάιντ και αντίκρισε την δεύτερη κίτρνη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τους πράσινους με δέκα παίκτες. Εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι στο 85΄ βρήκαν δίχτυα. Ο Χαουρέγκι βρέθηκε μόνος του και έστειλε τη μπάλα μέσα στην πράσινη εστία για το τελικό 1-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments