Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πιστός στο πλάνο του ο “Δικέφαλος”

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πιστός στο πλάνο του ο “Δικέφαλος”
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη γνωστή συνταγή χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο χρόνος για το ντέρμπι της Κυριακής, το οποίο θα είναι ένα από τα πέντε που θα δώσουν οι δύο ομάδες τους επόμενους δύο μήνες, μετράει αντίστροφα. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν το παιχνίδι αυτό πως και πως και η χθεσινή τους προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα. Γενικότερα, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα στο ρόστερ πέρα από τους γνωστούς απόντες, Ζαμπά και Κρέσπο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε να παραμείνουν ψύχραιμοι και να τηρήσουν κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο, ώστε να πάρουν την πιο σημαντική νίκη της σεζόν, μέχρι την επόμενη. Το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί πλέον έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας. Το δίλημμα είναι αν θα αγωνιστεί εκεί ο Λέο Μάτος ή θα αναλάβει ο Βιεϊρίνια να πάρει όλη την πλευρά, αγωνιζόμενος ως μπακ-χαφ.

“Εκκλησία” το γήπεδο

Την ίδια ώρα παρατηρείται μια διάθεση συσπείρωσης στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, με σκοπό να μη συμβεί το παραμικρό εντός και εκτός Τούμπας στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει βαρύ ιστορικό τα προηγούμενα χρόνια και το τελευταίο που θέλει είναι να έχει για ακόμη μια χρονιά κακά ξεμπερδέματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments