Ελλάδα

Γλυφάδα τροχαίο: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός και κάτοχος του μοιραίου αυτοκινήτου

Γλυφάδα τροχαίο: Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο οδηγός και κάτοχος του μοιραίου αυτοκινήτου
Γλυφάδα τροχαίο: Στην αστυνομία μαζί με τη δικηγόρο του εμφανίστηκε o οδηγός και κάτοχος της Corvette πoυ παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα, τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Γλυφάδα τροχαίο: Στις αστυνομικές Αρχές μαζί με τη δικηγόρο του εμφανίστηκε πριν από λίγο ο οδηγός και κάτοχος της Corvette που προκάλεσε σε τροχαίο το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή, σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Open Tv, Μαρίνος Αλιφέρης.

Άλλωστε, ο εντοπισμός του ήταν θέμα χρόνου. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Η αστυνομία γνώριζε ήδη τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργεί έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του νεαρού μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί μίλησε στο protothema.gr. «Το παιδί σχόλασε από την δουλειά του στις δέκα το βράδυ ήρθε στο σπίτι στον Καρέα έκανε μπάνιο και τον πήραν οι δύο φίλοι του -που είδαν και το συμβάν- στη Βάρκιζα να φάνε ένα σουβλάκι. Τελείωσαν τη βόλτα τους και επέστρεφαν στο σπίτι και έγινε το δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εμάς μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο περίπου στις 3:30 το πρωί από το νοσοκομείο της Βούλας» είπε ο κ. Γιώργος.

«Ο Νάσος μου, ήταν ένα παιδί συνεσταλμένο, ηθικό, αγαπητό, κοινωνικό με όλους τους ανθρώπους, είχε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλή πάστα ανθρώπου. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι κακό. Ήταν ένα παιδί σπάνιο. Το όνειρο του ήταν να ανοίξει ένα καφέ, ήθελε να το κάνει με έναν φίλο του. Δούλευαν για να μαζέψουν τα χρήματα και να ανοίξουν το μαγαζί τους» ανέφερε ο πονεμένος πατέρας. «Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά… δεν είναι άνθρωπος» συμπλήρωσε.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη παράσυρση του 25χρονου μοτοσυκλετιστή παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Όπως φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τη μοτοσικλέτα που ήταν στα πλάγια του οχήματος. Δευτερόλεπτα αργότερα στο βίντεο απεικονίζεται στο οδόστρωμα το σώμα του 25χρονου Νάσου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται από την αστυνομία, ενώ μια αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στο σημείο. Οι αστυνομικές Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα στο σημείο. Άλλοι μάρτυρες σημειώνουν πως στο σπορ αυτοκίνητο υπήρχε και μία γυναίκα συνοδηγός η οποία έφυγε πρώτη από το σημείο της φονικής σύγκρουσης και στη συνέχεια ακολούθησε ο οδηγός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments