Αθλητισμός

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: “Είναι όλα ψέματα είμαι μια χαρά εδώ”

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: “Είναι όλα ψέματα είμαι μια χαρά εδώ”
Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Ο Τούρκος επιθετικός μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην είναι ικανοποιημένος με τη παρουσία τους στους "Ερυθρόλευκους".

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Τούρκου επιθετικού από την αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό κρίσιμο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε αρκετός για να “γεννήσει” φήμες που τον θέλουν να μην είναι ικανοποιημένος με τη παρουσία του στον Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε τον ταλαντούχο επιθετικό στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά” αφήνοντας τον στην Αθήνα.

Ο Πορτογάλος θυμίζουμε πως και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αν και η ομάδα του επιβλήθηκε άνετα επικρατώντας από το πρώτο ημίχρονο με 4-0 του αντίπαλου δε χρησιμοποίησε τον Τούρκο επιθετικό διατηρώντας τον στον πάγκο μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Όλα τα παραπάνω δεν ήθελαν και πολύ να δημιουργήσουν φήμες που θέλουν τον παίκτη να είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τον προπονητή του. Ο Μορ όμως με δήλωσή του μέσω του προσωπικού του Instagram θέλησε να βάλει πρόωρο τέλος στα σενάρια, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος με τη παρουσία του στον Ολυμπιακό.

«Υπάρχουν ορισμένες λανθασμένες και ψευδείς φήμες αυτές τις ημέρες. Δεν ξέρω από που προέρχονται αλλά σας διαβεβαιώνω ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Όλες είναι ψευδείς. Είμαι χαρούμενος εδώ και ανυπομονώ να παίξω σύντομα. Θα σας δω σύντομα στο γήπεδο φίλοι του Ολυμπιακού!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments