Αθλητισμός

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-0

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-0
Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Με υπέροχο γκολ του Ρόσα ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Ο Παναιτωλικός ήταν ο μεγάλος νικητής του σημερινού “ντέρμπι των ουραγών”, καθώς κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο, σε ένα καλό ματς, όπου είχε τον έλεγχο. Οι Νεοσμυρνιώτες «κυνήγησαν» μέχρι τέλους το αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το ματς:

Το ματς μέχρι το 40′ ήταν μονότονο. Ο Παναιτωλικός κρατούσε μπάλα, όμως αδυνατούσε να βρει διαδρόμους για τα καρέ του Πανιωνίου. Ναι μεν η αναμέτρηση παίζονταν, ως επί το πλείστον, στο μισό του, ωστόσο αμύνονταν σωστά και πλην ενός σουτ του Ντάλσιο που απέκρουσε ο Κότνικ, οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη ουσιαστική ευκαιρία. Την ίδια στιγμή ο Πανιώνιος με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, όταν έπαιρνε κατοχή «έψαχνε» αμέσως με μακρινές μπαλιές τους Αραμπούλι ή Εμμανουηλίδη, που προσπαθούσαν να βγουν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Κάπου εκεί όμως οι γηπεδούχοι απέκτησαν και ουσία στο παιχνίδι τους και μέχρι την ανάπαυλα άγγιξαν δύο φορές το γκολ. Η πρώτη στο 42′, όταν ο Μουνιέ, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ, ο Κότνικ βρήκε την μπάλα και εκείνη πήρε πορεία προς το τέρματα του, αλλά ο Σαραμαντάς πρόλαβε και την απομάκρυνε πριν περάσει τη γραμμή.  Λίγο αργότερα σε στατική φάση (45′) ο Ντάουντα έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Σλοβένος γκολκίπερ αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό. Ο Κότνικ στο 48′ απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Ντάουντα, ο κίπερ των φιλοξενούμενων έδειχνε «ανίκητος», αλλά στο 53′ είχαμε πανηγύρια για τους γηπεδούχους. Ο Ρόσα με ωραία ατομική ενέργεια έκανε ένα πανέμορφο σουτ και έγραψε το τελικό 1-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments