Lifestyle

Φελίσια Λαπάτη: Η μητέρα των ονείρων μας

Φελίσια Λαπάτη: Η μητέρα των ονείρων μας
Φελίσια Λαπάτη: Αν στο προσωπικό της Instagram δεν είχε φωτογραφίες μαζί με το παιδί της, ουδείς θα πίστευε πως με τέτοιο κορμί είναι μητέρα.

Φελίσια Λαπάτη: Η αλήθεια είναι πως έχει λείψει πολύ από την τηλεόραση. Η Φελίσια μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά πριν μερικά χρόνια με τη παρουσία της στα μίντια και την εδραίωση αυτής μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, “Survivor“. H εκρηκτική Ρεθυμνιώτισσα που πρόσφατα έγινε μητέρα δείχνει να έχει επιστρέψει άμεσα στα στάνταρντς που τη λατρέψαμε.

Για πάμε να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

Κατοικεί στη Βουλιαγμένη, γυμνάζεται σε έντονους ρυθμούς καθημερινά και το τελευταίο διάστημα ασχολείται παθιασμένα και με το crossfit. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην σχολή του ΑΝΤ1, έκανε πρακτική στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και είναι ενεργή fashion blogger μέσω instagram και youtube.

Η Φελίσια Λαπάτη έχει επίσης εμφανιστεί σε αρκετά βιντεοκλίπ τραγουδιστών. Το 2012 την είδαμε στο «Όλα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη. Το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου». Η σχέση ωστόσο που έκανε γνωστή στο ελληνικό κοινό την Φελίσια ήταν αυτή με τον γνωστό τραγουδιστή Ηλία Βρεττό που αν και παθιασμένη, κατέληξε στον χωρισμό του ζευγαριού. Η συνέχεια για την κουκλάρα Ρεθυμνιώτισσα δεν ήταν πάντως δυσάρεστη καθώς στάθηκε στα πόδια της και με εντυπωσιακές αλλαγές σε εμφάνιση και χαρακτήρα, έχει κάνει σταθερά βήματα στο χώρο της ελληνικής ιντερνετικής δημοσιογραφίας.

Μετά ήρθε η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor εκεί όπου κατάφερε με την παρουσία της να προκαλέσει εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό. Το καλογυμνασμένο σώμα της μετατράπηκε στο καλύτερο τηλεοπτικό θέαμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την έξτρα ώθηση για την εκτόξευση των νούμερων τηλεθέασης. Εδώ και λίγους μήνες η Φελίσια είναι μανούλα, όμως αυτό για καλή τύχη των ανδρών δεν την εμπόδισε να επανέλθει άμεσα στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Με τέτοιο σώμα ποιος να πιστέψει πως είναι μαμά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments