Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντηση με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντηση με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας
Κυριάκος Μητσοτάκης: Με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας αναμένεται να συναντηθεί αύριο, Δευτέρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα με θέμα «Ο Νεανικός Διαβήτης», στις 11:00, στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή. Στις 13:00 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Φλόρενς Πάρλι.

Κυριάκος Μητσοτάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Χωρίς γραβάτα, χωρίς επιχειρήματα»

Σήμερα, ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε απολογισμό για τους πρώτους επτά μήνες της θητείας του και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του περί «επταμήνου απάτης».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μέσα σε επτά μήνες η χώρα μας πέτυχε όσα δεν μπορούσαν να συμβούν τα προηγούμενα χρόνια. Και κάποιοι φαίνεται να επενδύουν στις επιτυχίες μας και θέλουν γρήγορες εκλογές. Κάνουν μεγάλο λάθος. Είμαστε ισχυροί και θα γίνουμε ακόμα ισχυρότεροι, πιστεύουμε στο πρόγραμμά μας, η εφαρμογή του οποίου θα πείσει ακόμα περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε να κυβερνήσουμε ξανά. Αλλά αυτό θα γίνει στο τέλος της τετραετίας. Δεν μας εξέλεξαν για να κάνουμε τακτικισμούς αλλά για να δουλέψουμε και να φέρουμε αποτέλεσμα. Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να περιμένει πολύ μέχρι να ηττηθεί ξανά. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να αποστρατεύουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, αλλά τα προβλήματα της κοινωνίας και ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων θα συνεχιστεί με ορμή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments