Ελλάδα

Corvette τροχαίο Γλυφάδα: Εντοπίστηκε η συνοδηγός του οχήματος

Corvette τροχαίο Γλυφάδα: Εντοπίστηκε η συνοδηγός του οχήματος
Corvette τροχαίο Γλυφάδα: Ο 40χρονος οδηγός αμέσως μετά το τροχαίο μπήκε στο αμάξι φίλου του που ακολουθούσε – προφανώς μαζί με την συνοδηγό – και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Corvette τροχαίο Γλυφάδα: Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στο πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο,το οποίο ξημερώματα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020 παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα. Ο 40χρονος οδηγός της Corvette, αμέσως μετά το τροχαίο μπήκε στο αμάξι φίλου του που ακολουθούσε – προφανώς μαζί με την συνοδηγό – και εξαφανίστηκαν από το σημείο, εγκαταλείποντας τον άτυχο 25χρονο. Η συνοδηγός θα κληθεί για κατάθεση.

Corvette τροχαίο Γλυφάδα: Αναζητείται το όχημα με το οποίο έκανε κόντρες το μοιραίο αυτοκίνητο

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου με το οποίο φέρεται να έκανε κόντρες τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο δράστης και οδηγός της μαύρης Corvette. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα, σχετικά με τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο Νάσος Καρανίκας.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί του 1ου Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής αφορούν όχι μόνο στην κατάθεση του 40χρονου οδηγού της Corvette, αλλά και σε υλικό από βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το φρικτό δυστύχημα και σε καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Από αυτά προκύπτει πως ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος, που όπως αποδείχθηκε ήταν ανασφάλιστο, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς φέρεται να έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

 

Η μαύρη Corvette χτύπησε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή και ο οδηγός της τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο να ψυχορραγεί.

Όταν τελικά ο άτυχος Νάσος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ήταν πολύ αργά. Ο 40χρονος παραδόθηκε την Κυριακή στην αστυνομία, αφού είχε παρέλθει το 48ωρο και ισχυρίστηκε πως εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος τον νεαρό γιατί έπαθε σοκ και δεν ήξερε τι να κάνει. Μάλιστα αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του 25χρονου ο ίδιος και η συνοδηγός του φέρονται να τηλεφώνησαν σε φίλο τους, ο οποίος ακολουθούσε με δικό του αυτοκίνητο, ο οποίος και τους φυγάδευσε.

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου ζητά την παραδειγματική του τιμωρία, τονίζοντας πως το παιδί του μπορεί και να ζούσε αν δεν το είχε εγκαταλείψει ο 40χρονος στην άσφαλτο. Αυτό που έχει εξοργίσει την οικογένεια του νεαρού είναι η εγκληματική, όπως λένε συμπεριφορά του οδηγού της Corvette, ο οποίος προκάλεσε το δυστύχημα και μετά έτρεξε να κρυφτεί, αδιαφορώντας για την τύχη του παιδιού τους. Επίσης, υπάρχει δυσαρέσκεια και για την Τροχαία, καθώς ενώ γνώριζε από την αρχή τα στοιχεία του οδηγού, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει έγκαιρα. Λόγω των αστοχιών αυτών μάλιστα είναι απίθανο να διαπιστωθεί αν ο 40χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments