Ελλάδα

Επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Επίθεση αγνώστων σε βάρος μοτοσικλετιστή

Επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Επίθεση αγνώστων σε βάρος μοτοσικλετιστή
Επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε μοτοσικλετιστή έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων.

Επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Έπειτα από τα επεισόδια της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020 έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο όταν άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε αστυνομικούς των ΜΑΤ που συνέδραμαν σε επιχείρηση αντιμετώπισης του παρεμπορίου, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό, νέα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν σε μοτοσικλετιστή έξω από το Πανεπιστήμιο, στην Πατησίων.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής πανικοβλήθηκε από το περιστατικό ωστόσο κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο. Παράλληλα αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και η διμοιρία που βρισκόταν στο σημείο έσπευσαν άμεσα, με την αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνα σχετικά με το συμβάν. Ωστόσο γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να χρειαστεί να υπάρξει περιορισμός της κυκλοφορίας επί της Πατησίων, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν αναφερθεί προσαγωγές μέχρι αυτή τη στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments