Lifestyle

Νικόλ Δεσποτοπούλου: Ακούς τη μουσική της και τρελαίνεσαι

Νικόλ Δεσποτοπούλου: Ακούς τη μουσική της και τρελαίνεσαι
Νικόλ Δεσποτοπούλου: Με γονίδια από Καλαμάτα και Κρήτη το εκρηκτικό αποτέλεσμα ήταν δεδομένο.

Νικόλ Δεσποτοπούλου: Αν την δεις σε κάποιο κλαμπ να παίζει μουσική είναι σίγουρο πως δύσκολα θα αφοσιωθείς στον ρυθμό. Το βέβαιο είναι πως δεν θα καταφέρεις να πάρεις τα μάτια σου από εκείνη. Η εκρηκτική μελαχρινή διαθέτει όλο το πακέτο για να καταφέρει να σε κερδίσει από τη πρώτη στιγμή.

Η Νικόλ με καταγωγή από Καλαμάτα και Κρήτη διαθέτει το τέλειο κορμί, αυτό που ονειρεύονται όλοι οι άνδρες τα βράδια. Σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί το αδιαχώρητο με το ανδρικό φύλλο να συρρέει στα κλαμπ όπου παίζει μουσική για να την απαθανατίσει. Έχοντας πάρει μια ιδέα από το απολαυστικό της Instagram ξέρεις πως η Νικόλ από κοντά μπορεί να σε μαγέψει με τα κάλλη της και να σου χαρίσει μια βραδιά με τη μουσική της που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Το προσωπικό της Instagram είναι γεμάτο φωτογραφίες που κερδίζουν χιλιάδες λάικ από τους ακολούθους της. Περισσότεροι από 75.000 περιμένουν πως και πως το νέο της “χτύπημα”, με την Νικόλ να φροντίζει σε κάθε της πόζα να φορά ελάχιστα αφήνοντας τη φαντασία των ανδρών να οργιάζει.

Είναι από τις μελαχρινές που δύσκολα ξεχνάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments