Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα [24/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα [24/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα [24/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα [24/02/20].

κριός

Ακόμη και αν προκύψουν στιγμές έντασης ανάμεσά σας, αντί να αφήσεις το άγχος να κερδίσει έδαφος, μπορείς να επινοήσεις κάτι για να αποκαταστήσεις άμεσα την αρμονία. Το να μην κάνεις τίποτε δε θα λειτουργήσει. Άδραξε την ευκαιρία και δείξε στο ταίρι σου, πώς μπορείς να βελτιώσεις τη μεταξύ σας σχέση.

ταύρος

Για να γίνουν αλλαγές στη σχέση σου, χρειάζεται να δουλέψεις μαζί με το ταίρι σου. Προσπαθώντας να βρεις την κατάλληλη στιγμή, το μόνο που καταφέρνεις είναι να καθυστερείς τη μαγεία, που περιμένει στη γωνία. Αν δεν αναλάβεις δράση τώρα, μια λιγότερο επιθυμητή κατάσταση, μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστο. Άφησε πίσω σου το παρελθόν και κάνε ένα έγκαιρο βήμα προς ένα μέλλον… γεμάτο πάθος.

δίδυμοι

Ίσως δεν μπορείς να εξηγήσεις συγκεκριμένες επιθυμίες ή παρορμήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά έχουν νόημα! Μετακινώντας τα ερωτικά σου θέματα στην κατεύθυνση που επιθυμείς, θα φέρουν τη θεραπεία ή το κλείσιμο όπου χρειάζεται. Έχεις πλήρη επίγνωση πως η πρόοδος της σχέσης σου, πρέπει να βασίζεται σε τολμηρά βήματα προς ένα παθιασμένο μέλλον – και το παρελθόν δεν μπορεί πλέον να παίξει κανένα ρόλο σε αυτό.

καρκίνος

Όλες οι σχέσεις παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, οπότε μην επικεντρωθείς στο χειρότερο σενάριο, αν με το ταίρι σου δε βλέπετε ένα θέμα με τον ίδιο τρόπο. Αν χρειαστεί χρόνος, τότε αποδέξου το και άφησε χώρο για να λειτουργήσει η θεραπευτική μαγεία. Όσο υπάρχει αγάπη και καλοσύνη σε όσα λέτε ή κάνετε μεταξύ σας, τότε όλα θα πάνε καλά.

λέων

Μια αλλαγή που θέλεις να βιώσεις στην ερωτική σου ζωή, θα απαιτήσει να κάνεις κάτι, για το οποίο δεν ήσουν συνηθισμένη. Αυτό προϋποθέτει μεγαλύτερη εστίαση στις δικές σου ανάγκες και λιγότερη στις ανάγκες του εραστή σου. Πριν να πειστείς πως αυτό είναι ενάντια στη γενναιόδωρη φύση σου, αποδέξου ότι κινδυνεύεις να παραβλέψεις τις ανάγκες σου. Η σχέση σου μπορεί να κλείνει υπέρ των όρων σου, αν βεβαιωθείς πως έχεις κάθε δικαίωμα να ζήσεις ό,τι αξίζεις.

παρθένος

Μια πρόκληση στα ερωτικά σου, θα χρειαστεί ακεραιότητα και συμπόνια από μεριάς σου, για να μην αυξήσεις τις άμυνές σου. Αν αισθανθείς ότι μια μικροσκοπική σπίθα θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι έντονο, τότε έχεις δίκιο. Αλλά ποιος είναι ο ρόλος σου, για να διατηρήσεις την ειρήνη? Αν σκεφτείς γρήγορα και σοβαρά… μια παθιασμένη και θερμή ανταλλαγή, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ πιο ευχάριστο.

ζυγός

Για άλλη μια φορά, το καθήκον ίσως χρειαστεί να έρθει πριν από την ευχαρίστηση. Μπορεί να είναι κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά σου, που ανατρέπει ένα πρόγραμμα στα ερωτικά σου. Η απόφαση να διασκεδάσεις παρά να αναλάβεις οποιαδήποτε επαγγελματική υποχρέωση, δεν είναι η απάντηση. Κάνε ό, τι χρειάζεται να κάνεις τώρα και διασκέδασε με τον εραστή σου μια άλλη φορά….χωρίς τύψεις.

σκορπιός

Αν σου είναι δύσκολο να εκφράσεις βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, ή πιστεύεις πως ο αγαπημένος σου δεν ενδιαφέρεται για όσα έχεις να πεις….αυτή η στάση, δε θα σε βοηθήσει. Όσο περισσότερο εκφράζεις τα συναισθήματά σου, τόσο πιο εύκολα θα μετατραπούν σε κάτι έντονο. Μια ευγενική, ευαίσθητη και ασθενής προσέγγιση, είναι το κλειδί για να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να εξασφαλίσεις ότι σε ακούει το ταίρι σου και κυρίως…πως σε καταλαβαίνει.

τοξότης

Το μυαλό σου θα κουδουνίζει από τις ερωτικές αποκαλύψεις που έρχονται στο δρόμο σου τώρα. Ευχάριστες ή δυσάρεστες, όλες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ταξιδιού σου προς το παθιασμένο δυναμικό σου. Ένα ανοιχτό μυαλό ή μια ευέλικτη στάση θα βοηθήσει να μπει στη σχέση σου η μαγεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις… είναι να δεχτείς ότι μερικά μαθήματα αγάπης πρέπει αρχικά να αγκαλιαστούν.

αιγόκερως

Για να γίνει η σχέση σου πιο βαθιά και ουσιαστική, θα απαιτηθεί να είσαι περισσότερο δεκτική, για μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφό σου. Μην ανησυχείς για κάποιες ερωτικές ιδέες που σου φαίνονται άγνωστες αυτήν τη στιγμή. Οι αλλαγές που αισθάνεσαι, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου και θα κάνουν τη σχέση σου, όχι μόνο διασκεδαστική αλλά και συναρπαστική.

υδροχόος

Ένα ανοιχτό και ευέλικτο μυαλό είναι μια από τις πολλές ιδιότητές σου. Αλλά ακόμα κι εσύ, μπορεί να ξεφύγεις από αυτά που λέει ή αποκαλύπτει το ταίρι σου. Ωστόσο, αυτά που λέγονται, θα φυτέψουν ένα χρήσιμο και απαραίτητο σπόρο στο μυαλό σου που μπορεί να σε κάνουν πιο δεκτική, στο να πειραματιστείς στ’ όνομα της αγάπης.

ιχθύες

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να υποκινήσεις κάποιες αλλαγές στη σχέση σου. Πριν κάνεις κάτι πολύπλοκο ή ριζοσπαστικό, βάλε τον αγαπημένο σου στην εικόνα για το τι θέλεις να ολοκληρώσεις. Ξέρεις πως θέλεις το καλύτερο για τη σχέση σας. Μόλις νιώσει καθησυχασμένος, θα είναι πιο δεκτικός και ανοιχτός, σε αυτό που σκέφτεσαι να συμβεί στο μέλλον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments