Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 112: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 25/2 – Έρχονται κοντά Χριστίνα και Βρανάς

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 112: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 25/2 – Έρχονται κοντά Χριστίνα και Βρανάς
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 112: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (25/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 112: Η Δάφνη υποψιάζεται τον Αλέξη, όταν τον ακούει να λέει στον Φοίβο πως δεν πρέπει να αναφέρεται στην απαγωγή του. Ο Σωτήρης, αφού αποκαλύψει την… παράλογη εικασία του πως η Χριστίνα είναι έγκυος στο παιδί του Βρανά, πιάνεται στα χέρια μαζί του. Ο Μουρούνας, θέλοντας να εντυπωσιάσει τη Μόνικα, της προτείνει να απαγάγει και να βασανίσει για χάρη της τον Βρανά, ο οποίος καταφέρνει τελικά να έρθει πιο κοντά με τη Χριστίνα με αφορμή την κακή συμπεριφορά του Σωτήρη.

Παράλληλα, η Δάφνη ζητά βοήθεια απ’ τον Πέτρο για να διαλευκάνει το θέμα της απαγωγής του Φοίβου, και έτσι η Μυρτώ συναντάει ξανά τον Ντίνο με σκοπό να βρουν πού κρύβει τα χρήματα. Την ίδια στιγμή, όμως, η «απαγωγή» του Βρανά παίρνει μια αναπάντεχη εξέλιξη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Μυρτώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποσπάσει πληροφορίες από τον Ντίνο ως Σβετλάνα, αλλά ο Πέτρος δεν αντέχει και επεμβαίνει. Η Δάφνη θυμώνει πολύ με το σχέδιό τους, ενώ ο μικρός Φοίβος επιμένει να μην ξεχνά τον απαγωγέα του, τον κύριο Γλίτσα. Ο Θεοχάρης με τη Μυρτώ είναι πολύ ταραγμένοι με την είδηση του χωρισμού των γονιών τους, αλλά και για το ταξίδι που ετοιμάζει ο Σωτήρης με τη Μελίνα.

Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης πάει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Χριστίνα και τον Βρανά, αλλά τα κάνει ακόμα χειρότερα, ενώ ο Μουρούνας φλερτάρει επίμονα τη φρεσκοχωρισμένη Μόνικα, που κλαίει για τον Βρανά. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μάνος προσπαθεί να αποκαλύψει το σχέδιο της μητέρας του, ενώ η Μελίνα, για καλή της τύχη, αποκτά έναν σύμμαχο που κανείς δεν περίμενε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments