Ελλάδα

Στα μπλόκα οι κάτοικοι για να εμποδίσουν τις λεηλασίες

Στα μπλόκα οι κάτοικοι για να εμποδίσουν τις λεηλασίες
Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι στη Μόρια που καταγγέλλουν την ελλιπής αστυνόμευση στο χωριό.

Στο δρόμο βρίσκονται καθημερινά οι κάτοικοι του χωριού της Μόριας. Από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ τις τελευταίες 20 μέρες μπλοκάρουν την κεντρική είσοδο του χωριού στους αλλοδαπούς που θέλουν να διασχίσουν το χωριό.  Η στάση τους αυτή προκαλείται από τα καθημερινά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια, αποθηκευτικούς χώρους, εξοχικά και κτήματα.

Όπως καταγγέλλουν η αστυνόμευση στο χωριό είναι ελλιπής ενώ οι λεηλασίες όπως αναφέρουν δεν έχουν τελειωμό. Στο χωριό της Μόριας ζουν αυτή τη στιγμή περίπου 1000 κάτοικοι με το καμπ των 27.000 μεταναστών να βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων.  Ολόκληρες εκτάσεις με ελαιόδενδρα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς με τους κορμούς να μεταφέρονται μέσα στο καμπ ως ξυλεία για παραπήγματα και δεκάδες σπίτια και εξοχικά έχουν διαρρηχθεί. Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών τους μπουκάρουν μέσα και αρπάζουν κυριολεκτικά τα πάντα, από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι ρούχα.

Σε εξόχως αποκαλυπτικό βίντεο από την περιοχή φαίνονται δύο αλλοδαποί με κατεύθυνση το καμπ της Μόριας να σπρώχνουν στον δρόμο ένα… πλυντήριο το οποίο ελάχιστη ώρα πριν είχαν αφαιρέσει από εξοχική κατοικία. Ενώ από την καταστροφική μανία δεν ξεφεύγουν ναοί της περιοχής. Δείτε τι είπαν στο Pagenews.gr κάτοικοι που βρίσκονται στο μπλόκο της Μόριας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments