Πολιτική

Στέλιος Πέτσας για ΣΥΡΙΖΑ: «Το άσυλο βίας και ανομίας στα πανεπιστήμια καταργήθηκε»

Στέλιος Πέτσας για ΣΥΡΙΖΑ: «Το άσυλο βίας και ανομίας στα πανεπιστήμια καταργήθηκε»
Στέλιος Πέτσας για ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας σε απάντησή του στις δηλώσεις του κ. Χαρίτση δήλωσε ότι: "Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να προσφέρει πολιτική κάλυψη στους τραμπούκους".

Στέλιος Πέτσας για ΣΥΡΙΖΑ: Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να προσφέρει πολιτική κάλυψη στους τραμπούκους, που είχαν μετατρέψει τα πανεπιστήμιά μας σε άντρο βίας και ανομίας. Αντίθετα, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τα δικαιώματα των φοιτητών, των καθηγητών και του διοικητικού προσωπικού των πανεπιστημίων μας. Δικαιώματα των πολλών, που εμείς προασπίζουμε, ενάντια στην αυθαιρεσία των λίγων. Ας το καταλάβουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ: το άσυλο βίας και ανομίας στα πανεπιστήμια καταργήθηκε», συμπλήρωσε ο κ.Πέτσας.

Επίσης ο κ. Πέτσας καλεί τον κ. Χαρίτση και τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν σεα ερωτήματα όπως εάν γνωρίζουν ότι ο αστυνομικός εναντίον του οποίου στρέφονται, ήταν εκτός του πανεπιστημίου και σύρθηκε εντός της ΑΣΟΕΕ από ομάδα δεκάδων ατόμων, στο εάν θα ζητήσουν συγγνώμη από τον αστυνομικό και την οικογένειά του, για το γεγονός ότι δέχθηκε άνανδρη επίθεση και υπέστη σωματικές βλάβες και τέλος στο γιατί δεν καταδικάζουν τους τραμπούκους που σήμερα, αφού έκλεισαν δρόμους, έβαλαν φωτιές και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, έτρεξαν να «κρυφτούν» στο χώρο του πανεπιστημίου;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments