Αθλητισμός

Κορωνοϊός ποδόσφαιρο Ιταλίας: Και ένας παίκτης θετικός στον ιό

Κορωνοϊός ποδόσφαιρο Ιταλίας: Και ένας παίκτης θετικός στον ιό
Κορωνοϊός ποδόσφαιρο Ιταλίας: Ένας παίκτης της Πιανέζε, ομάδα που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Serie C, εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

Κορωνοϊός ποδόσφαιρο Ιταλίας: Μεγάλη ανησυχία στη γειτονική Ιταλία, μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, με το ιό  να “χτυπά” και έναν ποδοσφαιριστή της Serie C, στην περιοχή της Τοσκάνης. Ειδικότερα, ένας παίκτης της Πιανέζε, ομάδα που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Serie C, εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και μεταφέρθηκε στην πολυκλινική Scotte της Σιένα. Ο ποδοσφαιριστής παρουσίασε συμπτώματα της γρίπης το περασμένο Σάββατο, δεν αγωνίστηκε στο  παιχνίδι, αλλά ήταν παρών στο μεσημεριανό γεύμα με την ομάδα.

Σημειώνεται πως αυτή στιγμή, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων ατόμων ανέρχεται σε 474. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, αύριο το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε πρόκειται να εγκρίνει νέα οικονομικά μέτρα προς στήριξη των επιχειρηματιών και όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων που επλήγησαν από τον ιό.Ο υπουργός Οικονομικών Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι επιβεβαίωσε ότι η Ιταλία θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να μπορέσει να κάνει χρήση όλης της δυνατής ευελιξίας, ώστε να αντιμετωπίσει τη μείωση της ανάπτυξης που αναμένεται να προκαλέσει η κατάσταση συναγερμού για τον κορωνοϊό. Την ίδια ώρα, η κεντροδεξιά αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε και τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή «εκτάκτου ανάγκης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments