Ελλάδα

Επεισόδια Χίος: Άντρες των ΜΑΤ έσπασαν αυτοκίνητα πριν φύγουν από το νησί

Επεισόδια Χίος: Άντρες των ΜΑΤ έσπασαν αυτοκίνητα πριν φύγουν από το νησί
Επεισόδια Χίος: Απαράδεκτες εικόνες από τους άντρες των ΜΑΤ που πριν αποχωρήσουν από το νησί κατέστρεφαν ξένες περιουσίες.

Επεισόδια Χίος: Τις τελευταίες ημέρες τα νησιά του Αιγαίου έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές. Οι κάτοικοι σε Μυτιλήνη και Χίο αντέδρασαν έντονα στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δημιουργία κλειστών κέντρων στην περιοχή τους. Μάλιστα, οι κινητοποιήσεις ήταν τόσο έντονες που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να στείλει τα ΜΑΤ για να επιβάλουν την…τάξη.

Μετά από δυο ημέρες επεισοδίων αποφασίστηκε να αποσυρθούν οι άντρες των ΜΑΤ από τις περιοχές. Ωστόσο αυτοί που ήταν στο νησί της Χίου δεν επιβιβάστηκαν  απλά στο πλοίο προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα.  Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, όπως μεταδίδει το politischios.gr, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.

Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδησαν την περίφραξη του λιμένα και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και την ώρα που η το πλοίο έφευγε οι αστυνομικοί έκαναν χειρονομίες και πετούσαν χημικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments