Lifestyle

Δώρα Γκουγκούση: Γυμνάσου μαζί της και θα τα δεις όλα

Δώρα Γκουγκούση: Γυμνάσου μαζί της και θα τα δεις όλα
Δώρα Γκουγκούση: Η ξανθιά γυμνάστρια δεν έχει τυχαία τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας personal trainer.

Δώρα Γκουγκούση: Η φήμη της τα τελευταία χρόνια στον χώρο της γυμναστικής έχει εκτοξευθεί και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα όχι άδικα. Το πληθωρικό της Instagram αριθμεί περισσότερους από 17.000 ακόλουθους οι οποίοι καθημερινά παρακολουθούν τη ακολουθία που πραγματοποιεί η ίδια προκειμένου να διατηρήσει σε κορυφαίο επίπεδο τη φυσική της κατάσταση.

Η Δώρα έχει χαρακτηριστεί από πολλούς γνώστες του… αθλήματος ως μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες personal trainer, καθώς εκτός από την ομορφιά της έχει να παραθέσει και την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί μεταμορφώνοντας προς το καλύτερο το σώμα των πελατών που την εμπιστεύονται. Με θεϊκό κορμί, τέλειες αναλογίες, γυμνασμένους γλουτούς, η εντυπωσιακή κοπέλα έχει δημιουργήσει το νέο «hot» personal γυμναστήριο της Αθήνας, το «Find Balance».

Την Δώρα εμπιστεύονται πολλοί διάσημοι της εγχώριας σόουμπιζ, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της φτιάχνοντας το σώμα που πάντα επιθυμούσαν. Η ξανθιά καλλονή έχει τον τρόπο να σε κερδίσει από τη πρώτη στιγμή. Οι τέλειες σωματικές αναλογίες σε συνδυασμό με το τέλειο χαμόγελο που διαθέτει δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που όμοιό του δύσκολα παρατηρείς στον χώρο των γυμναστηρίων. Η παρουσία της δεν περνά απαρατήρητη με όλο και περισσότερους να την αναζητούν στο διαδίκτυο και να την ακολουθούν στο Instragram. Το σύνολο αυτών είναι άνδρες… Γιατί άραγε;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments