Πολιτική

Αλέξης Χαρίτσης ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν θα κάνουμε ισοπεδωτική αντιπολίτευση – δεν θα γίνουμε Μητσοτάκης”

Αλέξης Χαρίτσης ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν θα κάνουμε ισοπεδωτική αντιπολίτευση – δεν θα γίνουμε Μητσοτάκης”
Αλέξης Χαρίτσης ΣΥΡΙΖΑ: "Συζητάμε για ένα ζήτημα που με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο χάος" τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Χαρίτσης ΣΥΡΙΖΑ:  “Με δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπαμε ότι εμείς δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση με τον τρόπο που πολιτεύτηκε η ΝΔ για τέσσερα χρόνια, δεν θα κάνουμε ισοπεδωτική αντιπολίτευση δεν θα γίνουμε Μητσοτάκης. Εδώ συζητάμε για ένα ζήτημα που με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο χάος, έναν διχασμό, μια έκρηξη βίας που είναι πρωτοφανής. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένος να βάλει πλάτη για να βρεθεί μια λύση. Για να μπει όμως πλάτη υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες θέσαμε χθες” δήλωσε στον Realfm 97,8 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι “οι προϋποθέσεις είναι η αποχώρηση των ΜΑΤ, δεύτερον η ανάκληση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που συνιστά έναν θεσμικό αυταρχισμό, ο οποίος δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και βεβαίως το σταμάτημα του σχεδίου δημιουργίας κλειστών κέντρων – φυλακών στα νησιά”.

“Η κυβέρνηση προχώρησε σε μονομερείς ενέργειες επίδειξης πυγμής και αυταρχισμού, οι οποίες μας οδήγησαν στο σημερινό πρωτοφανές αδιέξοδο. Αυτή είναι η κατάσταση, αυτή είναι η πραγματικότητα” τόνισε. “Λύσεις υπάρχουν, αυτό που λείπει είναι η πολιτική βούληση, γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δεν επιθυμεί να συγκρουστεί με τους τοπικούς παράγοντες που ανήκουν στη ΝΔ” σημείωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments