Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [27/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [27/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (27/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (27/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω και ραντίζει με καλή τύχη κάθε δραστηριότητά σας. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να προχωρήσετε με αλλαγές που θεωρείτε ασφαλείς. Η Σελήνη βρίσκεται στα εδάφη του δραστήριου Κριού. Εσείς κρατάτε τα ηνία των καταστάσεων, προχωρήστε μπροστά. Η Σελήνη θα συναντηθεί με τη Αφροδίτη μέσα στον Κριό. Ίσως να παίρνετε πολλά πράγματα προσωπικά τώρα. Αργότερα, το φεγγάρι θα σχηματίσει διαδοχικά τετράγωνα με τους Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω. Μπορείτε να κάνετε πολλά, αξιοποιήστε την ενέργειά σας με αποδοτικό τρόπο!

Την Πέμπτη θα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που αφορούν την οικογένεια ή την εργασία σας. Θα σας είναι δύσκολο να αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε προσωπικές ή ερωτικές εμπειρίες, καθώς θα εμπλακείτε στα προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας. Σήμερα μπορεί να δεσμευθείτε για την προγραμματισμένη και φυσική εξέλιξη κάποιων οικιακών σας εργασιών, επισκευών ή βελτιώσεων στο σπίτι σας.

Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα λόγια ή τις ενέργειες ενός ατόμου στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για μια σημαντική συζήτηση ή κάποια αλλαγή, που σχετίζεται με έναν άντρα στο ζώδιο του Σκορπιού, του Καρκίνου ή των Ιχθύων. Σήμερα μπορεί να ταραχθείτε ή να στενοχωρηθείτε από νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που ζουν μακριά σας. Σήμερα μην προγραμματίσετε πολλά πράγματα που σχετίζονται με το παιδί σας (αν έχετε), καθώς τα γεγονότα θα έχουν τη δική τους εξέλιξη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, έγγραφα, διάφορες πληρωμές ή οικονομικές συμφωνίες. Θα αισθάνεστε άνετα στην επικοινωνία ή τη συνεργασία σας με γυναίκες, που μπορεί να είναι μεγαλύτερες από εσάς ή να έχουν μεγαλύτερη επαγγελματική εμπειρία. Οι σχέσεις σας με τους άνδρες θα είναι κυρίως επαγγελματικές και θα σχετίζονται με καθήκοντα ή ενέργειες που πρέπει να ολοκληρωθούν σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα χαρείτε ή θα καθησυχαστείτε, για θέματα που σας δημιούργησαν άγχος ή φόβο τις τελευταίες μέρες. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά… Αλλά φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις μέχρι τώρα λογικές ή πρακτικές ενέργειές σας. Διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνετε νέους φίλους, για να συναντήσετε ή να επικοινωνήσετε με φίλους από διάφορες πόλεις και χωριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα μπορεί να αναστατωθείτε από κάποια νέα, είτε να αλλάξετε σχέδια που ήσασταν βέβαιοι ότι θα ολοκληρωθούν με επιτυχία. Τα νέα που θα λάβετε θα είναι χαοτικά και μπορεί να προκαλέσουν δυσαρμονία στα συναισθήματά σας. Σήμερα θα αντιδράσετε με συναισθηματικό τρόπο σε γεγονότα ή συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα χρειαστεί να δράσετε γρήγορα, ειδικά στην εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα από πολλές απόψεις. Αρκεί να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις θετικές δονήσεις προς όφελός σας. Θα θυμάστε τη μέρα λόγω μιας ιδιαίτερης εμπειρίας, που θα βιώσετε στη σχέση με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments