Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [27/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [27/02/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη (27/02/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη (27/02/20).

Κριός

Σήμερα κάντε με το ταίρι σας κάτι που θα ωφελήσει την κοινότητα στην οποία ζείτε. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ακτιβιστική ομάδα στη γειτονιά σας ή απλά να μαζέψετε τα σκουπίδια από τους δρόμους γύρω από το τετράγωνο. Αν συνεργαστείτε, μπορείτε να επιτύχετε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσε να καταφέρει ο καθένας μόνος του.

Ταύρος

Σήμερα το ταίρι σας μπορεί να σας παρουσιάσει μια ιδέα που σας φαίνεται εντελώς τρελή. Ακόμη και αν πρώτη σας αντίδραση είναι να την απορρίψετε, μην το κάνετε. Δοκιμάστε την. Μπορεί τελικά να ανακαλύψετε ότι απολαμβάνετε κάτι που στη αρχή σας φαινόταν εξωφρενικό.

Δίδυμοι

Σήμερα ενδώστε στην κουλτουριάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας, βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ με το ταίρι σας. Στη συνέχεια, συζητήστε αυτό που παρακολουθήσατε. Δείξτε του ότι το μυαλό του ας έλκει όσο και τα φυσικά του χαρίσματα.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να διεκπεραιώσετε αυτά που πρέπει να γίνουν. Ευτυχώς, με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας θα εκπληρώσετε τους στόχους σας και θα σας μείνει και χρόνος για διασκέδαση.

Λέων

Μπορείτε να καταλάβετε αν κάποια παλιά προσέγγιση δεν λειτουργεί πια για τη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να σπάσετε τη ρουτίνα και να ταράξετε λίγο τα νερά. Αναζητήστε νέες ιδέες στο διαδίκτυο και μετά δείξτε στο ταίρι σας τι μάθατε.

Παρθένος

Ο πειραματισμός κάθε είδους σας γοητεύει, ειδικά αν αφορά τη σεξουαλική σας ζωή! Πηγαίνετε για ψώνια με το ταίρι σας και αγοράστε κάτι που θα απολαύσετε εξίσου και οι δύο.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως ασυντόνιστοι με το ταίρι σας. Μην το αφήσετε να σας καταβάλλει. Δείτε το ως ευκαιρία να ασχοληθεί ο καθένας με τις δικές του δουλειές. Μέχρι αύριο θα έχετε επιστρέψει στα κανονικά.

Σκορπιός

Πριν κάνετε αλλαγές στο χώρο που ζείτε, ζητήστε και τη γνώμη του/της συντρόφου σας. Ακόμη και αν νομίζετε ότι δεν θα έχει πρόβλημα, μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από τη δική σας σχετικά με το τι θα πρέπει να γίνει. Συνεργαστείτε για να βρείτε μια λύση που να αρέσει και στους δυο σας.

Τοξότης

Σκέφτεστε να προσκαλέσετε μερικούς φίλους του/της συντρόφου σας για να τους γνωρίσετε καλύτερα. Αν τους συμπεριλάβετε στον κοινωνικό σας κύκλο, θα εμπλουτίσετε την κοινή σας ζωή και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Μια μικρή αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο κάνετε κάτι, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Αν πέφτετε νωρίς για ύπνο και θέλετε να αφυπνίσετε τη σεξουαλική σας ζωή, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

Υδροχόος

Σήμερα σηκώνεστε από το κρεβάτι με μια καταπληκτική ιδέα και την κατάλληλη ενέργεια για να την κάνετε πραγματικότητα. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός, για αυτό δεν δυσκολευτείτε καθόλου να πείσετε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει.

Ιχθύες

Ενδώστε στην αισθησιακή σας πλευρά, κάνοντας πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Κλείστε ένα πολυτελές μασάζ για εσάς και το ταίρι σας. Μην ξεχάσετε τα κεριά και τη σαμπάνια!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments