Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [27/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [27/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (27/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη [27/02/20].

κριός

Το να είσαι εκεί – φυσικά και συναισθηματικά – για το ταίρι σου, είναι απαραίτητο τώρα. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να τρέξεις σαν ρολόι ένα ερωτικό σχέδιο, αλλά το αίτημα του εραστή σου, μπορεί να χαλάσει τα καλύτερα σχεδιασμένα πλάνα σου. Σκέψου να δημιουργήσεις νέες προτεραιότητες στο πρόγραμμά σου. Ο εραστής σου χρειάζεται κάτι, ακόμα κι αν είναι μόνο ένας ώμος για να ακουμπήσει ή να κλάψει…. ή ένα αυτί για να τον ακούσει.

ταύρος

Τα εργασιακά σου θα απαιτήσουν όλη σου την προσοχή και ίσως να πρέπει να ασχοληθείς άμεσα. Αλλά η καρδιά σου θα έχει τη δική της ατζέντα, ενθαρρύνοντάς σε να κάνεις κάτι πολύ πιο συναρπαστικό και χαρούμενο με το αντικείμενο του πόθου σου. Πρέπει λοιπόν να βρεις μια ισορροπία. Με αρκετή πειθαρχία και προθυμία φρόντισε να τελειώνεις με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις….και χωρίς ενοχές μπορείς ν’ απολαύσεις τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους σου.

δίδυμοι

Σίγουρα, τώρα αντιμετωπίζεις μια θλίψη στα ερωτικά σου. Όμως το να είσαι πολύ συναισθηματική δεν θα σας βοηθήσει να δεις ένα θέμα σωστά. Δεν χρειάζεται να πάρεις οποιεσδήποτε μεγάλες αποφάσεις στο όνομα της αγάπης, αυτή τη στιγμή. Τα συναισθήματα σου και η κρίση σου, θα είναι θολά ή υπερβολικά, οπότε μην τα εμπιστεύεσαι. Με υπομονή και συμπόνια, η αγάπη θα σε καθοδηγήσει σε οποιοδήποτε συναισθηματικό λαβύρινθο.

καρκίνος

Ο σεβασμός στα ρομαντικά σου όνειρα σε βοηθά να επωφεληθείς από μια εξαιρετική ευκαιρία να πλησιάσεις κάποιον. Αλλά πρέπει να ξέρεις, πόσο γρήγορα θα μπορούσε να σκάσει μια φούσκα αν είσαι ισχυρογνώμων ή λες περισσότερα από ό, τι είναι απαραίτητο. Πες ότι αισθάνεσαι…αλλά γλυκά και με απλά λόγια. Είστε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, λίγο μυστήριο…. θα λειτουργήσει υπέρ σου.

λέων

Δεν μπορεί να είναι μόνο ο συναισθηματικός σου κόσμος τώρα θολός, ασαφής ή άσχημα καθορισμένος. Μπορεί να αντιμετωπίζεις διφορούμενες αντιλήψεις ή αινιγματικές προοπτικές. Μια φαντασίωση θα είναι πολύ δελεαστική τώρα…αλλά έχει πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα? Ή θα ήσουν ενθουσιασμένη αν γινόταν? Έχεις πάθος και θέλεις να εξηγήσεις τη μαγεία. Αλλά η λογική και ο ρεαλισμός είναι απαραίτητα.

παρθένος

Μπορεί να είναι μια εποχή που έχεις εστιάσει στα παθιασμένα σου όνειρα . Αυτά φωτίζουν το δρόμο σου προς την χαρά της σχέσης σου. Είτε ξέρεις τι θέλεις από τον έρωτα ή όχι, το μυαλό σου παίζει ένα χρήσιμο μέρος στο διαχωρισμό του ονειρικού από το πρακτικό. Αλλά η καρδιά σου θα ενθαρρύνει το ουσιαστικό βήμα, που πιθανώς νιώθεις πως θέλεις να κάνεις.

ζυγός

Ακόμα κι αν γνωρίζεις πως μια κάποια αισιοδοξία είναι δικαιολογημένη, μπορεί να μην έχεις πειστεί ακόμα πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια μεγάλη ρομαντική κίνηση. Μην σταματάς να σκέφτεσαι τις μυστηριώδεις και μαγικές πτυχές της σχέσης σου. Το να επιτρέπεις στα όνειρά σου να έχουν μια άξια εστίαση, μπορεί να είναι έντονα αναζωογονητικό – και διαφωτιστικό.

σκορπιός

Αν υπάρχει μια μικρή εχθρότητα στη σχέση σου, τότε θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να συγχωρήσεις το ταίρι σου…ακόμα κι αν σου πάρει χρόνο να ξεχάσεις ό,τι συνέβη. Είσαι σε πολύ διαφορετική θέση διανοητικά τώρα, από ότι στο παρελθόν. Να είσαι πρόθυμη να δεχτείς ότι μπορείς να επωφεληθείς από τη μετάβαση και την απελευθέρωση από κάτι που δεν χρειάζεται να συνεχίσει να κατοικοεδρεύει μέσα στο μυαλό ή την καρδιά σου. Η δύναμη να απελευθερωθείς από αυτή την αλυσοδεμένη μπάλα … είναι εξ ολοκλήρου δική σου.

τοξότης

Μπορεί να θέλεις να συμπεριφέρεσαι ανεξάρτητα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αν ο αγαπημένος σου θέλει να σου προσφέρει βοήθεια ή υποστήριξη και είναι σε θέση να το πράξει, τότε γιατί να το αρνηθείς? Είναι πιθανό να μπορεί να δει το θέμα που σε προβληματίζει πιο ρεαλιστικά από σένα. Άφησέ τον να σου παράσχει ένα χρήσιμο και καίριο έλεγχο της πραγματικότητας, που ίσως χρειάζεσαι. Στη συνέχεια, άφησέ τον να κάνει ό,τι μπορεί για να σε βοηθήσει.

αιγόκερως

Ίσως να πιστεύεις πως οι ερωτικές σχέσεις, δε δείχνουν μόνο ενδείξεις ευχάριστων υποσχέσεων αλλά θα φαίνονται απαραίτητες για να πιστέψεις πως αυτό που βιώνεις είναι αληθινό. Μην νομίζεις πως θα χαθείς από την πραγματικότητα αν βυθιστείς στις ονειροπολήσεις. Φαίνεται ότι πλήρωσες ακριβά το παρελθόν, για να είσαι εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Έχεις κερδίσει αυτή την ανταμοιβή.

υδροχόος

Ένα ανοιχτό μυαλό και η απαραίτητη προθυμία ν’ αγκαλιάσεις νέες ιδέες ή φιλοσοφίες, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει ν’ απολαύσεις έντονο πάθος με τον αγαπημένο σου. Μπορεί ο εραστής σου να σου προσφέρει μια εμπειρία που θα διευρύνει το μυαλό σου επίσης. Μια υπέροχη ευκαιρία υπάρχει για σένα να μάθεις…. όχι μόνο από το ταίρι σου, αλλά να απορροφήσεις νέες πληροφορίες και να απολαύσεις νέες εμπειρίες, μαζί του.

ιχθύες

Το να σκέφτεσαι υπερβολικά, μπορεί να προκαλέσει στασιμότητα στις κινήσεις σου. Θα θέλεις επίσης να το δοκιμάσεις, αν μπερδεύεσαι με κάποιες επιλογές, στα ερωτικά σου θέματα. Αλλά θα εκπλαγείς και θα ηρεμήσεις, όταν ανακαλύψεις πως ένα φαινομενικά πολύπλοκο ερωτικό θέμα, είναι τόσο απλό, αν το αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Αν αυτός που αγαπάς αγωνίζεται να πάρει μια απόφαση, τότε μια ήρεμη, στρατηγική και μια πρακτική προσέγγιση από μεριάς σου, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments