Αθλητισμός

Νταμιάν Σιμάνσκι: Προχωράει στην αγορά του η ΑΕΚ

Νταμιάν Σιμάνσκι: Προχωράει στην αγορά του η ΑΕΚ
Νταμιάν Σιμάνσκι: Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τον Νταμιάν Σιμάνσκι, με την απόφαση αγοράς των δικαιωμάτων του να θεωρείται ειλημμένη.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ενθουσιασμός επικρατεί στην ΑΕΚ για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός μέσος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στην Ένωση κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και την επόμενη σεζόν. Πρώτος απ’ όλους ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι αυτός που έχει τρελαθεί με τον παίκτη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως “είναι απίστευτη παικτάρα και ακόμα δεν έχετε δει ούτε το μισό… Τώρα ανεβαίνει”, όπως αναφέρει η “Ώρα των σπορ”.

Μπορεί να αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, ο Νταμιάν Σιμάνσκι όμως δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες της ΑΕΚ.

Ο Πολωνός έχει κάνει με το «καλημέρα» τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της Ένωσης. Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αχμάτ Γκρόνζι, ενώ η ρήτρα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Όπως σημειώνει το εν λόγω δημοσίευμα, θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για την αγορά του. Μάλιστα, η οψιόν του είναι διαπραγματεύσιμη και ο Ίλια Ίβιτς σχεδιάζει να μιλήσει με την Γκρόζνι για να ρίξει αυτό το ποσό. Ωστόσο, είναι άγνωστο πόσο εφικτό είναι να καταφέρει κάτι τέτοιο μιας και ο 24χρονος θα καταφέρει να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του με την επικείμενη συμμετοχή του με την εθνική Πολωνίας στο Euro 2020.

Υπενθυμίζεται, πως ο παίκτης ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ μόλις στις 24 Ιανουαρίου 2020.

Ο Πολωνός ήρθε στην Ένωση δίχως να χρειαστεί να καταβληθεί ενοίκιο στην Αχμάτ Γκρόζνι, τη ρωσική ομάδα στην οποία ανήκει, καθώς ήταν ήδη στη black list του συλλόγου, παρόλο που τον είχε αποκτήσει αντί 1,5 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, από τη Βίσλα Πλοκ. Ακριβώς αυτό το ποσό είναι και που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της ΑΕΚ και του ρωσικού συλλόγου για την αγορά του 24χρονου χαφ τον ερχόμενο Ιούνιο. Η ΑΕΚ το μόνο που θα έχει ως υποχρέωση έως το καλοκαίρι, θα είναι να πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την Αχμάτ Γκρόζνι για την τρέχουσα σεζόν, δηλαδή περίπου 180.000 ευρώ έως το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments