Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [28/02/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [28/02/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή [28/02/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή [28/02/20].

  • Κριός

Οι ελιγμοί σας είναι παροιμιώδεις, αγαπητοί Κριοί! Αλλά είναι σημαντικό να κατανοείτε πότε πρέπει να ανεβαίνετε πρέπει και πότε να κατεβαίνετε. Θα σας ωφελήσει να μειώσετε το «κόρδωμά» σας, καθώς ο επιτακτικός Πλούτωνας συναντά τη χαρισματική Αφροδίτη. Είναι βέβαιο ότι δεν θέλετε να θεωρηθείτε εγωκεντρικοί, γι’ αυτό χρειάζονται διακριτικοί τρόπους να φανεί η επάρκειά σας. Προτιμήστε να προσφέρετε βοήθεια στους γύρω σας, να παραμείνετε ταπεινοί και να επαινέσετε τους άλλους για τα επιτεύγματά τους!

  •  Ταύρος

Προσέξτε να μην υπερφορτιστείτε, αγαπητοί Ταύροι! Ο διεισδυτικός Πλούτωνας συγκρούεται με την Αφροδίτη της απόλαυσης που σας κυβερνά. Είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε τα δεδομένα σας, πριν φτάσει σε σημείο να καταρρεύσει ο «σκληρός» δίσκος σας. Μιας και είναι Παρασκευή, δείτε ποιες υποχρεώσεις σας μπορείτε να μεταθέσετε για την επόμενη εβδομάδα. Αν αποβάλετε μέρος της πίεσης, είναι βέβαιο ότι θα αποφύγετε λάθη από αμέλεια. Και εκτός από την ξεκούραση, προσφέρετε λίγη επιπλέον φροντίδα στον εαυτό σας μέσα στο σαββατοκύριακο!

  •  Δίδυμοι

Επιλέξτε με επιφύλαξη αυτούς που εμπιστεύεστε, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη φλύαρη Αφροδίτη στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών, είστε ανοικτό βιβλίο για τον στενό σας κύκλο. Αλλά ο εκδικητικός Πλούτωνας από τη ζώνη σας των έντονων συναισθημάτων, ίσως σας κάνει ευκολόπιστους. Μπορεί ένας χαρωπός συνεργάτης να εποφθαλμιά τη θέση σας – και να μεταφέρει στη διοίκηση τα όποια σχόλιά σας… Καλύτερα να κρατήσετε κρυφά τα χαρτιά σας, ειδικά με άτομα που δεν έχει αποδειχθεί ακόμη η αξιοπιστία τους!

  • Καρκίνος

Μακάρι να θριάμβευε πάντα η αγάπη, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο κτητικός Πλούτωνας από τον οίκο σας των σχέσεων, συγκρούεται με την παθιασμένη Αφροδίτη. Ίσως κληθείτε να δείτε κάποιες δυσάρεστες αλήθειες, σε επαγγελματικές ή προσωπικές συμπράξεις σας. Πάρτε βαθιές ανάσες και ανοίξτε έναν ειλικρινή διάλογο για τα οράματά σας, αν πρόκειται να έχετε κοινό μέλλον. Αν δεν κινούνται σε συμβατές πορείες, ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας ή να μειωθεί μέχρι νεοτέρας η ταχύτητα που προχωράτε.

  • Λέων

Πατήστε φρένο, αγαπητοί Λέοντες! Με την Αφροδίτη του ιδεαλισμού στον 9ο Οίκο σας της αφθονίας, έχετε μπει σε τροχιά γρήγορης εξέλιξης. Αλλά μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει «υπερβολή»; Ο τιμωρός Πλούτωνας σχηματίζει μια προκλητική γωνία με την Αφροδίτη: Τώρα θα δείτε ξεκάθαρα τις συνέπειες του να σας κάνετε όλα τα χατίρια. Τα άστρα απαιτούν να αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό, από τα γλυκά μέχρι να επικοινωνήσετε με το δεσμευμένο άτομο που σας κοιτούσε χθες… Καμία στιγμιαία ικανοποίηση δεν αξίζει τα επακόλουθα ενός τέτοιου ολισθήματος!

  • Παρθένος

Ο μαγνητισμός σας αγγίζει το ζενίθ, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό οφείλεται στην πολυαστρία που στριμώχνεται στον 8ο Οίκο σας της γοητείας. Και μια δυναμική σύγκρουση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον σαγηνευτικό Πλούτωνα, θα εντείνει κι άλλο την ατμόσφαιρα. Αλλά αυτές οι ερωτικές δονήσεις μπορεί και να σας παρασύρουν σε λάθος πορείες… Καλύτερα να κρατήσετε τα δώρα σας για το άτομο που θα αντέξει μακροπρόθεσμα στη διαδρομή, ακόμα κι αν δεν ήταν η αρχική σας επιλογή. Από τα φανταχτερά πυροτεχνήματα, είναι πιο σοφό να επενδύσετε στη δική του φλόγα που θα έχει διάρκεια!

  • Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν «φαίνεται»! Η αισιόδοξη Αφροδίτη που σας κυβερνά, συγκρούεται με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα: Ίσως κάποια θέματα που υπόβοσκαν, να βγουν στην επιφάνεια σαν ηφαίστειο που εκρήγνυται. Όσο σκληρό κι αν είναι να συνειδητοποιήσετε τις άβολες και δυσάρεστες αλήθειες, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την θεραπεία τους. Το αν θα κάνετε μόνοι ή όχι αυτή την ίαση, μένει να φανεί… Αλλά να θυμάστε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει την εσωτερική δουλειά των άλλων!

  • Σκορπιός

Μήπως είστε περισσότερο επιφυλακτικοί απ’ όσο χρειάζεται, αγαπητοί Σκορπιοί; Είναι θετικό να προσεγγίζετε κάθε καινούργια κατάσταση με προσοχή. Αλλά το να θεωρείτε πάντα ότι οι άλλοι έχουν υστερόβουλα κίνητρα, ξεφεύγει από την προσοχή και αγγίζει την παράνοια. Με τον διεισδυτικό Πλούτωνα να πισωπλατεί την αισιόδοξη Αφροδίτη, ίσως δυσκολεύεστε να δώσετε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε – αντί να διατηρείτε την πρακτική του άπιστου Θωμά!

  • Τοξότης

Αφήστε τις πιστωτικές κάρτες σας στο σπίτι, αγαπητοί Τοξότες! Μια αντίθεση της πολυτελούς Αφροδίτης με τον εμμονικό Πλούτωνα, θα μειώσει πολύ τη δύναμη της θέλησής σας. Μην θεωρήσετε ότι θα περιοριστείτε σε μια βόλτα να κοιτάτε βιτρίνες, δεν θα το κάνετε! Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή, που δεν θα την κρατήσετε μέχρι την ανταλλαγή βλεμμάτων!

  •  Αιγόκερως

Είναι καιρός να περάσετε στην ουσία των πραγμάτων, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια γωνία έντασης ανάμεσα στην ευαίσθητη Αφροδίτη και τον ερευνητικό Πλούτωνα, ενδέχεται να σας στείλει για μια οδυνηρή συναισθηματική ανασκαφή. Κάτι σας ενοχλεί – και θα ησυχάσετε μόνο αν το εντοπίσετε. Να θυμάστε ότι όσο πιο βαθιά σκάβετε, τόσο πιο εύθραυστη γίνεται η επιφάνειά σας… Γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε τις συζητήσεις σας σε δημόσιο χώρο ή στην παρουσία ατόμων που δεν θα θέλατε να εκτεθείτε στα μάτια τους!

  • Υδροχόος

Η παρατηρητικότητά σας είναι ιδιαίτερα οξυμένη, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ερευνητικός Πλούτωνας ανταλλάσει πυρά με την παραστατική Αφροδίτη, κεντρίζοντας την ανάγκη σας να υποστηρίξετε κάθε αδικημένο ή αδύναμο. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε εσείς στόχοι, θέτοντας σε άμυνα τα υπαίτια «σκιώδη» άτομα. Επιβεβαιώστε πρώτα τις υποψίες σας και μετά μοιραστείτε τα ευρήματά σας με άτομα που μπορούν να επαναφέρουν τις ισορροπίες.Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  • Ιχθύες

Βρίσκεστε σε φάση επιστράτευσης συμμάχων. Αγαπητοί Ιχθύες; Είναι καλή στιγμή να την αναλάβετε προσωπικά, αντί να κάνετε ένα δημόσιο κάλεσμα. Μια σύγκρουση της κοινωνικής Αφροδίτης με τον ύπουλο Πλούτωνα, ίσως θαμπώσει κάπως το πραγματικό πρόσωπο των άλλων. Κάποιος που θεωρούσατε επικρατέστερο, μπορεί τώρα να αποδειχθεί το ζιζάνιο του κήπου. Καλό θα είναι να μην αφήσετε σε άλλους τον χειρισμό δικών σας θεμάτων, γιατί κάθε κίνησή τους θα επηρεάσει εσάς και μόνο… Αρκεί ένα σάπιο μήλο για να σας χαλάσει όλη τη σοδιά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments