Ειδήσεις

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [29/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [29/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [29/02/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [29/02/20].

  • Κριός

Έχετε διάθεση να εξυπηρετήσετε. Αλλά μήπως υπερβάλλετε λίγο στην προσπάθεια να προσαρμοστείτε στο πρόγραμμα του τελευταίου σας φλερτ; Χαλαρώστε λίγο.

  • Ταύρος

Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε λίγο στον έρωτα. Θα πρέπει να αξιολογήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι κάνατε μέχρι τώρα και τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Προσποιηθείτε ότι ο εαυτός σας είναι κάποιος άλλος και τον συμβουλεύετε.

  • Δίδυμοι

Το μυστικό είναι να αποδεχτείτε τον εαυτό σας για αυτό που είναι. Μόλις μάθετε πώς να το κάνετε, θα μπορέσετε να το επαναλάβετε – για εσάς και για τους άλλους. Δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό, από κάποιον που είναι απόλυτα άνετος με τον εαυτό του.

  • Καρκίνος

Μερικές φορές δίνετε λίγα και παίρνετε πολλά ως αντάλλαγμα. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε την λίστα με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι σύντροφοι σας. Θα μπορούσατε να αφήσετε στην άκρη κάποια, για χάρη άλλων μεγαλύτερων ανταμοιβών, σωστά;

  • Λέων

Δεν χρειάζεται όλοι να λειτουργούν με τον δικό σας τρόπο για να επιτύχουν. Στην πραγματικότητα, αν προσπαθήσετε να δείτε τις σχέσεις με την ματιά κάποιου άλλου, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που θα σας οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία.

  • Παρθένος

Αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί σήμερα; Ήρθε η ώρα να πετάξετε ερωτικά γράμματα, φωτογραφίες και ενθύμια από σχέσεις του παρελθόντος. Είναι εκπληκτικό πόσο έχετε αγαπήσει και αγαπηθεί στη ζωή σας. Το μέλλον σας επιφυλάσσει ακόμη περισσότερα.

  • Ζυγός

Έχετε την τάση να μετατρέπετε οποιαδήποτε κατάσταση, σε κάτι όμορφο και ευχάριστο. Δεν είναι περίεργο που αυτό το βαθύ συναισθηματικό κύμα σας έπιασε εξ απήνης. Προσπαθήστε να το υπομείνετε, αντί να αποπειραθείτε να το ξεφορτωθείτε. Μετά από αυτή την εμπειρία θα είστε ένας καλύτερος άνθρωπος.

  • Σκορπιός

Ξέρετε ότι οι άνθρωποι δεν εκτιμούν αυτά που τους έρχονται χωρίς κόπο. Αυτό σας βοηθά ιδιαίτερα, αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή τώρα. Να έχετε πίστη: Τα καλύτερα έρχονται.

  • Τοξότης

Δεν μπορείτε να αγνοείτε άλλο την επιθυμία σας για αλλαγή. Φταίει ότι έχετε πια βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Καλά περάσατε αλλά τώρα θέλετε κάτι πιο βαθύ, πιο αληθινό και πιο σημαντικό. Μάλλον έχετε αρχίσει να ωριμάζετε.

  • Αιγόκερως

Και λοιπόν, έχετε μερικές νευρώσεις σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Και ποιος δεν έχει; Σκεφτείτε τις σαν το αλατοπίπερο στα συναισθήματά σας. Μπορείτε να τις κρατήσετε υπό έλεγχο, ειδικά όταν το κατάλληλο άτομο έρθει στη ζωή σας.

  • Υδροχόος

Σήμερα θα είστε σε πιο χαλαρή και ήρεμη διάθεση. Θα αισθανθείτε έτοιμοι να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια ερωτική προοπτική, ειδικά όταν θα σας δοθούν εξηγήσεις για κάποια περίεργη συμπεριφορά. Η συγχώρεση είναι αρετή.

  • Ιχθύες

Αγάπη σημαίνει να αποδέχεστε όλα τα στοιχεία κάποιου/κάποιας… Όχι μόνο τα χαρακτηριστικά εκείνα που σας εξυπηρετούν ή ταιριάζουν με τις αντιλήψεις σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις φαντασιώσεις και να επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments