Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [01/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [01/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Κυριακή [01/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Κυριακή [01/03/20].

  • Κριός

Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο σήμερα. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο δικό σας εγχείρημα ή κάτι που αφορά και τους δυο σας. Από την άλλη πλευρά, αν βοηθήσετε το ταίρι σας θα αισθανθείτε καλύτερα.

  • Ταύρος

Μπορεί να σκέφτεστε σοβαρά το μέλλον με το ταίρι σας και να σας έρχονται κάποιες αρκετά τρελές ιδέες. Μην τις απορρίψετε όλες μονομιάς. Υπάρχει κάτι εκεί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

  • Δίδυμοι

Πριν ξεκινήσετε να εξιστορείτε τα πάντα στο ταίρι σας, σκεφτείτε πρώτα αν έχετε ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας. Λίγος περισσότερος χρόνος θα βοηθήσει να κατακάτσει η σκόνη.

  •  Καρκίνος

Αυτή η επιπλέον ευαισθησία που νιώθετε, θα βοηθήσει τη σχέση σας. Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς τους δύο, με μια διαίσθηση που οι άλλοι θα ζήλευαν.

  • Λέων

Τον τελευταίο καιρό, ένα οικονομικό ζήτημα ή άλλο θέμα πρακτικής φύσης απασχολεί εσάς και το ταίρι σας. Το ζήτημα είναι πολύ πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με ψυχραιμία.

  • Παρθένος

Μπορεί να ανυπομονείτε να ξεκινήσετε ένα κοινό εγχείρημα με το ταίρι σας. Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες και δυσκολίες στην επικοινωνία όμως, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις. Γιατί δεν κάνετε ένα διάλειμμα;

  • Ζυγός

Μπορεί να ενοχλείστε όταν σας λένε να αισθάνεστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε. Αλλά ισχύει – ειδικά σε ό,τι αφορά τη σχέση σας τώρα. Η ολοκλήρωση ακόμη και ενός μικρού κοινού εγχειρήματος, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

  • Σκορπιός

Η μυστηριώδης αύρα σας κρατάει το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σας. Κάτι που δεν ήξερε για εσάς, θα του το αποκαλύψετε τώρα. Και ίσως θα ήταν καλύτερα να το δείξετε παρά να το πείτε… Θα οδηγήσει σε μια παθιασμένη νύχτα.

  • Τοξότης

Χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να γίνετε καλύτεροι σύντροφοι – και αυτό επειδή είστε κάπως αφηρημένοι και ανήσυχοι. Βάλτε τα δυνατά σας για να συμμετέχετε όσο περισσότερο μπορείτε στις κοινές δραστηριότητες της μέρας.

  • Αιγόκερως

Δείξτε συμπόνοια στο ταίρι σας σήμερα. Ακούστε το με προσοχή και δείξτε συμπαράσταση. Η τρυφερότητα θα σας ανταποδοθεί και μάλιστα όταν θα το χρειάζεστε περισσότερο.

  • Υδροχόος

Τακτοποιήστε τους λογαριασμούς με το ταίρι σας, είτε πρόκειται για μετρητά που χρωστάτε, για μια χάρη ή οτιδήποτε άλλο. Καλό θα ήταν να κάνετε μια νέα αρχή.

  • Ιχθύες

Πάντα είστε τρυφεροί και δείχνετε την αγάπη σας αλλά ειδικά σήμερα φτάνετε σε ένα επίπεδα. Μερικές μέρες – για να μην πούμε νύχτες… – σαν αυτή, θα μεταμορφώσουν απίστευτα τη σχέση σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments