Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή [01/03/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή [01/03/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Κυριακή [01/03/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Κυριακή [01/03/20].

  • Κριός

Αναζητάς αυθορμητισμό και περιπέτεια? Αν είσαι απόλυτα ερωτευμένη και θέλεις να κάνεις κάτι συναρπαστικό με το ταίρι σου, αποφάσισε μαζί του, κοινές διακοπές. Θα περάσεις υπέροχα. Κάνοντας κάτι αυθόρμητο σε στιγμή «τρέλας» θα σε οδηγήσει μαζί με το ταίρι σου, σε κάτι πραγματικά αξέχαστο και ιδιαίτερα ευχάριστο!

  • Ταύρος

Είναι ένα υπέροχο διάστημα για δημιουργία κι εμπνευσμένο πάθος με τον εραστή σου…είτε η σχέση σου έχει μόλις ξεκινήσει είτε όχι. Η φαντασία και των δυο σας, θα σας τονώσει ευχάριστα. Δημιουργικότητα βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να αποκαλύψεις τις καλλιτεχνικές σου πλευρές. Μια ταινία, ή κάτι πολιτισμικό θα προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για να διαμορφωθεί ή να αναπτυχθεί ο έρωτας ανάμεσά σας!

  • Δίδυμοι

Ο καλοπροαίρετος χαρακτήρας σου, θα λάμψει αυτό το διάστημα. Μπορεί να νιώσεις επιπλέον γενναιόδωρη, τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά. Αλλά θα μπορούσε να είναι και η εμπιστοσύνη που δείχνεις στον αγαπημένο σου που τον αγγίζει βαθιά. Έχεις μια ευχάριστη αισθησιακή ενέργεια που σε εμπνέει να αφήσεις τις ανιδιοτελείς σου ιδιότητες, να λάμψουν. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, τότε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις.

  • Καρκίνος

Ίσως να νιώθεις πως είναι απαραίτητο να μιλήσεις με υπεκφυγές για ένα θέμα με τον εραστή σου. Όμως η αναζήτηση συμβουλών από κάποιον έξω από το δεσμό σου, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα. Ό, τι κι αν σκοπεύεις να πεις στο ταίρι σου, μπορεί να χρειαστεί σκέψη και προσεκτικό χειρισμό. Οι συμβουλές κάποιου με περισσότερη εμπειρία, θα αποδειχθούν χρήσιμες και διαφωτιστικές! Και θα είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος!

  • Λέων

Πρέπει να επικεντρωθείς στα εργασιακά θέματα της επόμενης εβδομάδας ή σε πιο ευχάριστες, παθιασμένες αναζητήσεις? Αυτή θα είναι μια κουραστική ερώτηση αυτή τη στιγμή, ειδικά αν η καρδιά σου σε προτρέπει να απολαύσεις αυθόρμητες ερωτικές περιπέτειες. Δεν θα είναι μόνο ο αγαπημένος σου ενθουσιασμένος που θα σε δει να μετατοπίζεις την εστίασή σου από τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις σ’ αυτόν. Θα το απολαύσεις κι εσύ, πάρα πολύ. Δοκίμασε και θα δεις!

  • Παρθένος

Θα βρεις την τέλεια ιδέα για να κάνεις μια ένεση ερωτικού αυθορμητισμού ή να κάνεις πιο πικάντική τη σχέση σου. Λαμβάνοντας σοβαρά τον έρωτα είναι ένα πράγμα, αλλά μπορείς επίσης να βεβαιωθείς, ότι υπάρχει μια ελαφριά ατμόσφαιρα μέσα στην ερωτική σου σχέση. Την ερωτική διασκέδαση με το ταίρι σου, δεν χρειάζεται να την απολαμβάνετε μόνο όταν έχετε και οι δύο διαθέσιμο χρόνο. Μην ξεχνάς πώς το γέλιο, είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό!

  • Ζυγός

Αν νομίζεις πως για ν’ απολαύσεις συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σου, θα χρειαστεί να σπαταλήσεις χρήματα, τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα! Με μια συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς απλά να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου και να συνδεθείτε πνευματικά, για να μπορέσετε ν’ αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε εμπόδια προκύψουν – και τα ρούχα, να καταλήξουν πεταμένα στο πάτωμα!

  • Σκορπιός

Με τον Ουρανό να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου, να αναμένεις απροσδόκητα γεγονότα στα ερωτικά σου. Αλλά το μυστικό για την ενίσχυση μιας συγκεκριμένης σύνδεσης βασίζεται σε σένα. Γιατί πρέπει όχι μόνο να υιοθετήσεις ένα ανοιχτό μυαλό… αλλά και ν’ απελευθερωθείς μέσα σου, από πράγματα που σ’ εμποδίζουν. Η πρόοδος της σχέσης σου χρειάζεται ανοιχτό μυαλό και διάθεση για πειραματισμό. Απλά να ξεχωρίζεις… πως άλλο είναι να θέτεις όρια κι άλλο να τα ξεπερνάς.

  • Τοξότης

Η αλήθεια έχει έναν τρόπο να φανερώνεται. Θα μπορούσε να είναι ο τρόπος που αναδύεται τώρα, που σε ενθαρρύνει να επανεξετάσεις μια περιοχή των ερωτικών σου ή να εκτιμήσεις το ταίρι σου. Αυτό δεν θα έχει αρνητικές συνέπειες. Μπορεί απλά να είναι το γεγονός πως εσύ ή το ταίρι σου, αρχίζετε να βλέπετε πώς είναι πραγματικά το ρομαντικό σας σενάριο. Αυτό θα έχει θετικές συνέπειες όσον αφορά ένα νέο ξεκίνημα, στους τομείς που πιστεύετε πως είναι απαραίτητο.

  • Αιγόκερως

Ο εύθυμος χαρακτήρας του εραστή σου ή ο τρόπος που εξαφανίζει τα σύννεφα όταν γελάει, αγγίζει βαθιά την καρδιά σου. Δεν χορταίνεις να βλέπεις αυτό το χαρισματικό χαρακτηριστικό του. Νιώθεις πως είναι η ακτίνα του ήλιου που χρειάζεσαι στον κόσμο σου. Μην υποτιμάς όμως και το γεγονός, πως σε βλέπει κι εκείνος με τον ίδιο τρόπο.

  • Υδροχόος

Ένα ανοιχτό μυαλό απέναντι στις καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, μπορεί να σε ωθήσει να διερευνήσεις νέες περιπέτειες. Ειδικά αν νιώθεις πως αυτό, μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η προσπάθεια που επένδυσες πρόσφατα φαίνεται πως έχει αποδώσει. Παίζεις με τους δικούς σου κανόνες τώρα, στα ερωτικά σου. Η ανεξαρτησία που ενθαρρύνεις στη σχέση σου, δεν την αποδυναμώνει στο παραμικρό. Αντίθετα, ενισχύει το κοινό σας όραμα.

  • Ιχθύες

Αν αφήσεις να λάμψουν οι ερωτικές σου ιδιότητες, τότε θα γοητεύσεις, αυτόν που αγαπάς, με πολλούς και συναρπαστικούς τρόπους. Έχεις το δώρο της διαίσθησης…και ξέρεις τι να πεις ή να κάνεις, για ν’ αγγίξεις την καρδιά του εραστή σου. Με την υπογραφή της φαντασίας σου…και με όλους τους σωστούς τρόπους, μπορείς όχι μόνο να βελτιώσεις τη σχέση σου, αλλά και να την αλλάξεις. Η δύναμη της αγάπης, είναι πραγματικά στα χέρια σου τώρα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments